פאנקד את פודינג אורז נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לך חלב, עלי נענע, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו גבינה מותכת בגריל, פאנקי בלאדי מרי, ו פונקדיית חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את החלב, סוכר, וניל ואורז. מביאים לרתיחה על אש נמוכה ולאפשר לבשל עד האורז הוא מכרז, על 35 עד 40 דקות
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בקערה בגודל בינוני, מקציפים יחד את חלמוני הביצה ואבקת סוכר. לאט לאט למזג את הביצים על ידי הוספת תערובת אורז חם, קצת בכל פעם, תוך לטאטא. לאחר הביצים להתחמם, להוסיף אותם בחזרה למחבת. מערבבים כל הזמן עד הפודינג מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זנים של פטריות
(קיבלר)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את שבבי השוקולד הלבן ומערבבים עד לשלב וחלק. מערבבים את הדובדבנים, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום ומערבבים עד שכל המרכיבים מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבן
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מקררים את הפודינג ל-1 עד 2 שעות.
5
מוציאים מהמקרר, גורפים את הפודינג לתוך מנות ומקשטים עם נענע טרי, דובדבנים ושוקולד צ ' יפס
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)