פארו עם ארטישוק וסלט עשבי תיבול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %77 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 81 גר' של חלבון, 77 גרם של שומן, וסך הכל 2748 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך שורש סלרי, שמן זית, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פארו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוח קל כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו סלט פארו עם עגבניות מיובשות וארטישוקים, סלט פארו עם ארטישוק במרינדה, גרגיר נחלים ופטה, ו עוף צלוי במחבת עם פארו והרב פיסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הגזר, שורש סלרי, בצל, סלרי קצוץ עלה דפנה ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד הירקות משחימים קלות, על 5 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נספג לחלוטין, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים חצי מרק לבשל, ערבוב מדי פעם, עד נספג לחלוטין, על 12 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6
מוסיפים את המרק הנותרים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נספג לחלוטין, על 12 דקות יותר. זרוק את עלה המפרץ. מערבבים את הגבינה המגוררת יחד עם הארטישוקים ואת 2 כפות הנותרים של חמאה עד שמנת. כף לתוך קערות.