זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פארו, סוכר, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרוב וסלט פארו עם גבינת עיזים מיושנת, גבינת עיזים ממולאת מיני פלפלים, ו קינואן וגבינת עיזים ממולאים פלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב פארו, קמצוץ גדול של מלח, ו 4 כוסות מים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים, ומבשלים עד farro הוא רך, 25 עד 30 דקות. כאשר נעשה זאת, לנקז פארו במסננת. בקערה גדולה, לטאטא יחד 1/2 כפות שמן זית, 1/2 כף חומץ, 1/2 כף סוכר, 1/2 כפית אורגנו, וקמצוץ של מלח.