פארו עם פלפלים אדומים מתוקים, כרוב, גבינת עיזים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פארו, סוכר, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרוב וסלט פארו עם גבינת עיזים מיושנת, גבינת עיזים ממולאת מיני פלפלים, ו קינואן וגבינת עיזים ממולאים פלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב פארו, קמצוץ גדול של מלח, ו 4 כוסות מים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים, ומבשלים עד farro הוא רך, 25 עד 30 דקות. כאשר נעשה זאת, לנקז פארו במסננת. בקערה גדולה, לטאטא יחד 1/2 כפות שמן זית, 1/2 כף חומץ, 1/2 כף סוכר, 1/2 כפית אורגנו, וקמצוץ של מלח.
מוסיפים פארו לקערה ומערבבים עד לבושים. תניח בצד.
בינתיים, חום 1 כף שמן במחבת בינונית מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים קומץ של כרוב ומערבבים עד שהוא הופך ירוק בהיר wilts, ולאחר מכן להוסיף קומץ נוסף. המשך תהליך עד כל כרוב כבר הוסיף.
יוצקים 1/4 כוס מים ומביאים לרתיחה. לאחר מכן להפחית את החום לרתיחה, לכסות מחבת, ומבשלים עד כרוב הוא רך, אבל עדיין יש קצת מרקם, 8 עד 10 דקות.
להעביר כרוב לקערה ולהניח בצד. לחסל מחבת.
חום 3 כפות שמן במחבת בינונית מעל חום נמוך בינוני עד מנצנץ.
להוסיף פלפלים פרוסים, לזרוק היטב, ולאחר מכן לכסות את המחבת. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד פלפלים רכים, אבל עדיין יש קצת קראנץ, על 8 דקות.
מערבבים יחד את 2 כפות חומץ, 1 כף סוכר, 1 כפית אורגנו, וקמצוץ של מלח בקערה ולאחר מכן לשפוך את זה לתוך המחבת. מערבבים היטב ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מוסיף את כרוב למחבת ומערבבים עד בשילוב. מתבלים במלח.
מחלקים פארו בין שתי קערות גדולות ומעל כל אחד עם חצי תערובת פלפל אדום וכרוב גבינת עיזים.