פבלובה עם קרם לימון וגרגרים
פבלובה עם קרם לימון וגרגרים נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לך פירות יער, חומץ מזוקק, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו פבלובה עם קרם לימון וגרגרים, פבלובה עם קרם לימון וגרגרים, ו פבלובה עם קרם לימון ופירות יער טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300°f עם מתלה באמצע. עקוב אחר מעגל 7 אינץ ' על גיליון נייר קלף. הפוך קלף מעל ולשים על תבנית אפייה.
לטאטא יחד סוכר superfine ו קורנפלור בקערה קטנה.
להכות לבנים עם קמצוץ של מלח באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
מוסיפים מים (לבנים ישתחררו) ומכים עד הלבנים שוב להחזיק פסגות רכות.
הגדל מהירות בינונית-גבוהה והכה בתערובת סוכר 1 כף בכל פעם. אחרי כל הסוכר נוספה, לנצח 1 דקה יותר.
הוסף חומץ והכה במהירות גבוהה עד meringue הוא מבריק ומחזיק פסגות נוקשות, על 5 דקות (יותר אם באמצעות מערבל יד).
מורחים בעדינות מרנג בתוך מעגל על קלף, מה שהופך את הקצה של מרנג מעט גבוה יותר מאשר במרכז ("המכתש" הוא לקרד ופירות).
אופים עד מרנג הוא זהוב חיוור ויש לו קרום, על 45 דקות (בפנים עדיין יהיה כמו מרשמלו).
כבה את התנור ואת דלת האבזר פתוחה מעט עם כף עץ. מקצפת בתנור 1 שעה.
מערבבים יחד סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר כבד 2 ליטר, ולאחר מכן מוסיפים מיץ לימון וחמאה. להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, לטאטא, ואז להמשיך להתבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. מקציפים קלות חלמונים בקערה קטנה ומקציפים בתערובת לימון 1/4 כוס, ולאחר מכן לטאטא לתוך תערובת לימון הנותרים בסיר. להפחית את החום נמוך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד curd הוא מעובה, על 2 דקות (לא נותנים לרתיחה).
מעבירים לקערה ומערבבים בקערה. צ ' יל, משטח מכוסה קלף, עד מגניב, על 1 1/2 שעות.
לנצח שמנת כבדה עד שזה פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לקפל 1/4 כוס מוכה קרם כדי להבהיר. כפית לימון מקורר לתוך מרנג ותל פירות יער על גבי.
* לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לשמור על דלת התנור סגורה ככל האפשר במהלך האפייה.* מרנג יכול להתבצע 2 ימים קדימה קפוא, עטוף היטב פלסטיק. הפשרה לפני ההגשה.* Curd יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר.