קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פבלובה עם קרם לימון וגרגרים

פבלובה עם קרם לימון וגרגרים
פבלובה עם קרם לימון וגרגרים נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לך פירות יער, חומץ מזוקק, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו פבלובה עם קרם לימון וגרגרים, פבלובה עם קרם לימון וגרגרים, ו פבלובה עם קרם לימון ופירות יער טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300°f עם מתלה באמצע. עקוב אחר מעגל 7 אינץ ' על גיליון נייר קלף. הפוך קלף מעל ולשים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
לטאטא יחד סוכר superfine ו קורנפלור בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
עמילן תירסעמילן תירס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
להכות לבנים עם קמצוץ של מלח באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
4
מוסיפים מים (לבנים ישתחררו) ומכים עד הלבנים שוב להחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
5
הגדל מהירות בינונית-גבוהה והכה בתערובת סוכר 1 כף בכל פעם. אחרי כל הסוכר נוספה, לנצח 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
6
הוסף חומץ והכה במהירות גבוהה עד meringue הוא מבריק ומחזיק פסגות נוקשות, על 5 דקות (יותר אם באמצעות מערבל יד).
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
7
מורחים בעדינות מרנג בתוך מעגל על קלף, מה שהופך את הקצה של מרנג מעט גבוה יותר מאשר במרכז ("המכתש" הוא לקרד ופירות).
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
פירותפירות
8
אופים עד מרנג הוא זהוב חיוור ויש לו קרום, על 45 דקות (בפנים עדיין יהיה כמו מרשמלו).
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
כבה את התנור ואת דלת האבזר פתוחה מעט עם כף עץ. מקצפת בתנור 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
תנורתנור
1
מערבבים יחד סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר כבד 2 ליטר, ולאחר מכן מוסיפים מיץ לימון וחמאה. להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, לטאטא, ואז להמשיך להתבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. מקציפים קלות חלמונים בקערה קטנה ומקציפים בתערובת לימון 1/4 כוס, ולאחר מכן לטאטא לתוך תערובת לימון הנותרים בסיר. להפחית את החום נמוך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד curd הוא מעובה, על 2 דקות (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
עמילן תירסעמילן תירס
חמאהחמאה
לימוןלימון
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
מעבירים לקערה ומערבבים בקערה. צ ' יל, משטח מכוסה קלף, עד מגניב, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
לנצח שמנת כבדה עד שזה פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לקפל 1/4 כוס מוכה קרם כדי להבהיר. כפית לימון מקורר לתוך מרנג ותל פירות יער על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
קרם לימוןקרם לימון
פירות יערפירות יער
2
מגישים הנותרים קצפת בצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
1
* לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לשמור על דלת התנור סגורה ככל האפשר במהלך האפייה.* מרנג יכול להתבצע 2 ימים קדימה קפוא, עטוף היטב פלסטיק. הפשרה לפני ההגשה.* Curd יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור