פבלובה פירות אקזוטיים
פבלובן פירות אקזוטיים נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני קינוח. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 172 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ אננס, מנגו, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט פירות אקזוטי, פיצה קינוח פירות אקזוטיים, ו סלסה שעועית שחורה עם פירות אקזוטיים וצ'יפס ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
גרניטה: גרדי זרעי שעועית וניל לקערה.
מוסיפים סוכר; מחית עם מזלג.
בסיר קטן, חם 1/4 כוס מיץ אננס ותערובת סוכר עד הסוכר נמס. מגניב.
שלב תערובת עם מיצים הנותרים; להקפיא לילה במחבת רדודה.
הסר במקפיא 510 דקות לפני ההגשה. לגרוף עם מזלג לשרת.
מרנג: בקערה בינונית, מקציפים חלבונים ביצה, בהדרגה הוספת 6 כפות סוכר; לנצח עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים ב 3 כפות אבקת סוכר עם מרית.
על תבנית אפייה מרופדת בקלף, מרנג בכפית ל-6 תלוליות; מפזרים אבקת סוכר נותרת.
אופים ב 250 עד צורות קרום אבל המרכז רך, כ 25 דקות.
מגניב, להעביר מיכל אטום, ולמקם במקפיא עד מוכן לשימוש, עד 3 שבועות.
מערבבים את מיץ פסיפלורה ומנגו קוביות עם סוכר (במידת הצורך) בבלנדר; מוסיפים מים אם התערובת עבה מדי.
מניחים בריכה של רוטב על כל אחד 6 צלחות קינוח.
מניחים מרנג על גבי רוטב. לעטוף פרוסות מנגו על הצלחת, ולהוסיף כף קטנה של granita.