קוקוס פבלובה עם מוס שוקולד ובננות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום ולנטין. לכו לחנות ותביאו מלח, תמצית ונילן, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קוקוס פבלובה עם מוס שוקולד ובננות, מוס אבוקדו שוקולד מריר עם בננות קרמל קוקוס, ו פבלובה תות עם מוס שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 177°.
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
2
מורחים 11/2 כוסות קוקוס על תבנית אפייה גדולה. טוסט עד זהב, ערבוב פעמיים, על 15 דקות. מגניב. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
4 פרוסות סלמי דקות
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
למסיבות
3
קו עוד תבנית אפייה גדולה עם נייר. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חלבונים ביצה הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר ולהכות עד פסגות נוקשות טופס. מקציפים ב 1/4 כוס מים רותחים, 1 כף בכל פעם, להכות עד הלבנים הם נוקשה ומבריק. מקפלים פנימה 1 קוקוס קלוי כוס. מרנג כף על מרכז גיליון אפייה מוכן להתפשט למעגל בקוטר 9 אינץ ' עם קצוות מורמים מעט.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לב
4 פרוסות סלמי דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לסובב חבלי ליקריץ
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס קוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
5
אופים מרנג 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 93° ואופים עד יבש ו פריך בחוץ ופשוט מבושל דרך פנימה, על 1 שעה. כבה את התנור.
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
6
תן למרנג לעמוד בתנור 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
7
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
1
להקציף חלמונים ביצה, 2 כפות סוכר, חמאה, 2 כפות מים, ורום בקערת מתכת בינונית להתמזג. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
1/4 פאונד פטריות מורל
ליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץ
2
להקציף עד מדחום מוכנס לתוך רשם תערובת 71°, על 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים. כבה חום; השאר קערה על מים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץ
4
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 2 כפות סוכר ולהכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד כדי להבהיר. מקפלים בלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לסובב חבלי ליקריץ
5
הסר מעל המים ולתת מוס קריר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
6
מקציפים קרם בקערה גדולה עד פסגות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
7
מניחים מרנג על מגש.
8
מורחים מוס על מרכז מרנג, למעלה עם בננות פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
4 פרוסות סלמי דקות
9
מורחים קצפת על בננות ומקררים לפחות 20 דקות ועד 3 שעות.