פבלובה תות טרי
אם יש לך תותים, קורנפלור, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית נסו פבלובה תות טרי, פבלובה עם פירות יער טריים, ו פבלובה עם פירות אדומים טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
קו גיליון אפייה עם מחצלת אפיית סיליקון או נייר קלף.
להקציף סוכר קורנפלור בקערה. תניח בצד.
מקציפים חלבונים בקערה עד שהם קצפים ויש להם מרקם ריבוני עבה, 2 עד 3 דקות.
יוצקים 1/4 של תערובת הסוכר לתוך חלבוני הביצה; לטאטא עד משולב לחלוטין, כ 30 שניות. חזור על שאר תערובת הסוכר, לטאטא אחרי כל תוספת, עד שכל תערובת הסוכר משולב ואת החלבונים ביצה מבריק ועבה.
יוצקים וניל וחומץ לתוך תערובת ביצה לבן; לטאטא עד שאתה יכול להרים מקצף שלך או לטאטא ישר למעלה ואת החלבונים ביצה טופס שיא חד שמחזיק את צורתו, 2 עד 3 דקות.
תערובת ביצה כפית לבן על תבנית אפייה מוכנה; פרוש לתוך 2 אינץ 'גבוה על ידי 6 אינץ' דיסק רחב.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.
כבה את התנור, פתח את דלת התנור ותן לפבלובה להתקרר במשך שעה.
קצפת, סוכר, תמצית וניל בקערה עד פסגות רכות טופס, 3 עד 4 דקות.
להעביר פבלובה לצלחת הגשה. למעלה עם קצפת ותותים טריים.