פבלובות ג'ינג'ר-אפרסק
Pavlovas אפרסק Gingered יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך מיץ לימון, קורנפלור, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 6 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. נסו Pavlovas אפרסק Gingered, אפרסק אוכמניות Pavlovas, ו אפרסק מוקרם Gingered (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה עמדה במרכז ארוגים מחממים עד 121°. קו bakingsheet עם נייר קלף.
להקציף 1 1/2tablespoons סוכר ו קורנפלור ב smallbowl להתמזג; להפריש.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח לבן ביצותוקרם של טרטר בקערה גדולה עד softpeaks טופס. מקציפים בוניל. בהדרגה beatin נשאר 6 1/2 כפות סוכר, 1 כף בכל פעם; להמשיך beatuntil פסגות נוקשות טופס. סינון cornstarchmixture מעל מרנג בעדינות לקפל inwith מרית גומי רק עד incorporated.
מרנג כף על preparedbaking גיליון ב 6 תלוליות( על 1/4 כוס), המרווח בנפרד. באמצעות גב כף, לעשות הזחה במרכז כל תל, ויצרו כל מקצפת לתוך 3 אינץ ' diameternest.
אופים מרנג עד פריך וזהב כהה בחוץ אבל עדיין רך בצד, על 55 דקות. באמצעות metalspatula, להעביר meringues למתלהולגמרי. לעשות קדימה: יכול להיות made1 יום קדימה. אחסן בשכבה אחת ב airtightcontainer בטמפרטורת החדר.
שלב 2 כוסות מים, 1 1/4 כוסות סוכר, מיץ לימון טרי, slicedginger בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית בינוני heatto ומבשלים 5 דקות.
חצאי אפרסק Addpeeled לסירופ בסיר; להסיר מהחום. אפשר לאפרסקים להתקרר לטמפרטורת החדר בסירופ, להפךכמו אזורית.
מעבירים אפרסקים עם סירופ בינוני קערה; מכסים ומקררים עד קר. לעשות קדימה: אפרסקים ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.
הסר אפרסקים מסירופ ו cuteach חצי לתוך 6 טריזים; סירופ מילואים.
מניחים את כל berriesin קערה קטנה; להוסיף 4 כפות peachsyrup ולזרוק מעיל.
באמצעות מיקסר חשמלי, קרם beat 1/2 כפות סוכר בקערה בינונית untilsoft פסגות טופס.
מניחים מרנג 1 על כל אחד 6 צלחות.כפית קצפת לתוך מרכז כל אחדמדבר, ואז העליון כל אחד עם 6 peachwedges ותערובת ברי.