פבלובות שוקולד צ'יפס עם פטל ומשמשים
פבלובות שוקולד צ'יפס עם פטל ומשמשים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 153 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם שבבי שוקולד למחצה, שמנת של טרטר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו משמשים חמים עם פטל ולבנדר, משמשים מומסים עם פטל טרי, ו ביסקוויטים ריקוטה עם דובדבנים יבשים, משמשים ופטל (מתכונים דומים).
הוראות
עקבות 4 (3 אינץ') מעגלים על 2 גיליונות של נייר קלף (8 מעגלים בסך הכל), משאירים 1 אינץ ' בין.
מניחים נייר על גבי גיליונות אפייה.
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר על מהירות בינונית רק עד קצף. להגביר את המהירות בינונית גבוהה, להוסיף מלח וקרם של טרטר, ולהכות עד חלבונים ביצה טופס פסגות רכות.
הוסף 1/4 כוס סוכר, כף בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. הכה רק עד פסגות נוקשות טופס.
תוסיף וניל. מקפלים בשוקולד צ ' יפס עם מרית גומי.
החל במרכז, מרנג כפית על העיגולים, באמצעות 1/2 כוס לכל מעגל. השתמש בכפית כדי ללחוץ במרכז כל מקצפת כדי לעצב אותו לקן.
מניחים 1 תבנית אפייה על מדף התנור האמצעי ו -1 בתחתית.
אופים במשך 1 שעה או עד סט, החלפת גיליונות באמצע. כבה את החום; תן להתקרר בתנור 8 שעות או לילה. פבלובס יהיה פריך בתחתית.
מערבבים תערובת פירות הנותרים 2 כפיות סוכר בקערה; לתת לעמוד 5 דקות. למעלה כל מרנג עם 1/2 כף יוגורט, ואז פירות.