פג'יטות בקר ופלפל במרינדה בטקילה
פהיטות עם בשר בקר ופלפל ברוטב טקילה הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך מלח, שמן צמחי, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: פהיטות סטייק ופלפל במרינדה, מתכון פהיטות בקר ופלפל בגריל, ו פהיטות עוף טקילה.
הוראות
שלב הראשון 9 מרכיבים בשקית פלסטיק zip-top גדול. חותם ומרינדה במקרר 1 שעה.
הסר סטייק מן התיק; להשליך מרינדה.
מפזרים פלפלים ובצל עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת גריל גדולה מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים 5 דקות. הפוך את הפלפלים, ולהוסיף את הבצל. לבשל במשך 5 דקות, הופך את הבצל פעם אחת.
הסר את הפלפלים ואת הבצל ואת הבצל לשמור חם חם
מוסיפים את הסטייק ומבשלים 5 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
חותכים סטייק באלכסון על פני גרגר לפרוסות דקות.
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. מסדרים כ 3 אונקיות סטייק, 2 פלפל פלחי, ו 1 פרוסת בצל במרכז טורטייה. מקפלים צדדים של טורטיה מעל מילוי. חזור על ההליך עם טורטיות הנותרים, סטייק, פלפל טריזים, ופרוסות בצל.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.