פג'יטות עוף ובשר בקר עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 15 מנות עם 896 קלוריות, 67 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. לכו לחנות ואספו כוסברה, מיץ ליים, אבקת צ'ילי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -10 דקות. עם כפית ציון 92%, המנה הזו סופר. נסו פג'יטות בקר או עוף, פג'יטות בקר או עוף, ו פג'יטות עוף ובשר בקר פונזו עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
למרינדה: בבלנדר שלבו את שמן הזית, אבקת הצ ' ילי, ווסטרשייר, כמון, פתיתי פלפל אדום, שום ומיץ ליים. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר, המלח והפלפל ומערבבים את המרינדה עד שהיא משולבת וחלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית ירוקה כבושה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מניחים את העוף והבקר בכלי אפייה נפרדים של 2 ליטר או בשקיות אחסון פלסטיק גדולות הניתנות לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
יוצקים את המרינדה על העוף והבקר ומשפשפים את המרינדה על כל הבשר. תן את הידיים לשטוף טוב, ולאחר מכן לכסות את הכלים עם עטיפת פלסטיק ולתת להם למרינדה במקרר במשך 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
מים כדי לאפשר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
לפיקו דה גאלו: קוצצים את העגבניות, הג ' לפנוס והבצל לקוביות קטנות מאוד. (השאר את הזרעים בג ' לפנוס שלך לפיקו חם יותר. התאם את כמות הג ' לפנוס לטמפרטורה המועדפת עליך.) לאחר מכן, קוצצים חבורה של כוסברה בגודל נחמד. פשוט הסר וזורק את הגבעולים הארוכים ללא עלים לפני הקיצוץ. אין צורך להסיר את העלים מן הגבעולים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
Pico De Gallo
1 כף חלפיניו, פרוס דק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מניחים את כל המרכיבים הללו יחד בקערה ומעניקים לה ערבוב טוב. לסחוט את המיץ של חצי סיד לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים מלח לפי הטעם ומערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
לירקות הפג ' יטה: זורקים את הבצל והפלפלים לקערה וזורקים עם שמן הזית ומעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
כשהוא מוכן לבישול, חממו את הגריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מבשלים את העוף משני הצדדים עד לבישול מלא (או לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות פרנהייט), כ -4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מוציאים אותו לפלטה למנוחה של 5 עד 10 דקות.
10
צולים את הבקר משני הצדדים עד לבישול מלא, כ -5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מוציאים אותו לפלטה למנוחה של 5 עד 10 דקות.
12
טיפו את ירקות הפג ' יטה לסלסלת גריל וצלו עד לבישול, זורקים מדי פעם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
כדי להרכיב את הכל: ערמו את הירקות על מגש. פורסים את העוף והבקר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
14
לפיקסינים: עוטפים את הטורטיות בנייר כסף ומחממים על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
15
מגישים את העוף, הבקר והירקות עם הטורטיות החמות, שעועית הפיאסטה, הגבינה המגוררת, השמנת החמוצה, טריזי הליים ופיקו דה גאלו.
מניחים את השעועית בקערה גדולה ומכסים אותם במים קרים. הניחו אותם בצד ותנו להם להשרות במשך 5 עד 6 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
מסננים ושוטפים את השעועית ואז מניחים אותם בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
18
מוסיפים את השום, הפלפלים הירוקים, הכתומים והאדומים ואת הבצל. מכסים אותם בכסנטימטר מים, ואז מוסיפים את הוק חזיר או בייקון. לאחר מכן מוסיפים את אבקת הצ ' ילי, הכמון, המלח והפלפל. מערבבים לשלב, ולאחר מכן להביא את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים את השעועית עד שהם רכים, כ 2 שעות. בדוק את מפלס הנוזל בערך באמצע תהליך הבישול; אם אתה מעדיף שהשעועית תהיה פחות מרקית, אתה יכול לצקת כשליש מנוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פאג ' יטאס עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלם נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סג ' סיו רוקפיל זינפנדל. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 44 דולר.
סגסיו רוקפייל זינפנדל
לזינפנדל ערימת הסלעים יש ניחוחות של קופסת תבלינים ופירות אדומים עם טעמים עזים של דומדמניות, תפוח מסוכר ותמצית ברירי של זינפנדל. ליין יש גם כניסה רכה עם חומציות ממוקדת וגימור ארוך במיוחד.