קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות15
ציון בריאות80
מגזין

פג'יטות עוף ובשר בקר

פג'יטות עוף ובשר בקר
פג'יטות עוף ובשר בקר עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 15 מנות עם 896 קלוריות, 67 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. לכו לחנות ואספו כוסברה, מיץ ליים, אבקת צ'ילי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -10 דקות. עם כפית ציון 92%, המנה הזו סופר. נסו פג'יטות בקר או עוף, פג'יטות בקר או עוף, ו פג'יטות עוף ובשר בקר פונזו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
למרינדה: בבלנדר שלבו את שמן הזית, אבקת הצ ' ילי, ווסטרשייר, כמון, פתיתי פלפל אדום, שום ומיץ ליים. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר, המלח והפלפל ומערבבים את המרינדה עד שהיא משולבת וחלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מניחים את העוף והבקר בכלי אפייה נפרדים של 2 ליטר או בשקיות אחסון פלסטיק גדולות הניתנות לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
יוצקים את המרינדה על העוף והבקר ומשפשפים את המרינדה על כל הבשר. תן את הידיים לשטוף טוב, ולאחר מכן לכסות את הכלים עם עטיפת פלסטיק ולתת להם למרינדה במקרר במשך 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
לפיקו דה גאלו: קוצצים את העגבניות, הג ' לפנוס והבצל לקוביות קטנות מאוד. (השאר את הזרעים בג ' לפנוס שלך לפיקו חם יותר. התאם את כמות הג ' לפנוס לטמפרטורה המועדפת עליך.) לאחר מכן, קוצצים חבורה של כוסברה בגודל נחמד. פשוט הסר וזורק את הגבעולים הארוכים ללא עלים לפני הקיצוץ. אין צורך להסיר את העלים מן הגבעולים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
Pico De GalloPico De Gallo
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מניחים את כל המרכיבים הללו יחד בקערה ומעניקים לה ערבוב טוב. לסחוט את המיץ של חצי סיד לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים מלח לפי הטעם ומערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
לירקות הפג ' יטה: זורקים את הבצל והפלפלים לקערה וזורקים עם שמן הזית ומעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
כשהוא מוכן לבישול, חממו את הגריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מבשלים את העוף משני הצדדים עד לבישול מלא (או לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות פרנהייט), כ -4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מוציאים אותו לפלטה למנוחה של 5 עד 10 דקות.
10
צולים את הבקר משני הצדדים עד לבישול מלא, כ -5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מוציאים אותו לפלטה למנוחה של 5 עד 10 דקות.
12
טיפו את ירקות הפג ' יטה לסלסלת גריל וצלו עד לבישול, זורקים מדי פעם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
כדי להרכיב את הכל: ערמו את הירקות על מגש. פורסים את העוף והבקר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
14
לפיקסינים: עוטפים את הטורטיות בנייר כסף ומחממים על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
15
מגישים את העוף, הבקר והירקות עם הטורטיות החמות, שעועית הפיאסטה, הגבינה המגוררת, השמנת החמוצה, טריזי הליים ופיקו דה גאלו.
מרכיבים שתצטרך
Pico De GalloPico De Gallo
סיד טריזסיד טריז
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
16
מניחים את השעועית בקערה גדולה ומכסים אותם במים קרים. הניחו אותם בצד ותנו להם להשרות במשך 5 עד 6 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
מסננים ושוטפים את השעועית ואז מניחים אותם בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
18
מוסיפים את השום, הפלפלים הירוקים, הכתומים והאדומים ואת הבצל. מכסים אותם בכסנטימטר מים, ואז מוסיפים את הוק חזיר או בייקון. לאחר מכן מוסיפים את אבקת הצ ' ילי, הכמון, המלח והפלפל. מערבבים לשלב, ולאחר מכן להביא את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים את השעועית עד שהם רכים, כ 2 שעות. בדוק את מפלס הנוזל בערך באמצע תהליך הבישול; אם אתה מעדיף שהשעועית תהיה פחות מרקית, אתה יכול לצקת כשליש מנוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

מרכיבים

1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1אוראו ממולאים כפוליםעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)454פלפל האבנרוגבינת צ'דר מגורדתגבינת צ'דר מגורדת59פלפל האבנרו1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1גבינת פרמזן מגוררת1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף907פלפל האבנרושעועית פינטו מיובשתשעועית פינטו מיובשת30טורטיות קמחטורטיות קמח1חבורהכוסברה טרייהכוסברה טרייה3ציפורןשום, טחוןשום, טחון6ציפורןשום, טחוןשום, טחון1פלפל ירוק, זרע ופרוס לרצועותפלפל ירוק, זרע ופרוס לרצועות2פלפלים ירוקים, זרעים וקוביותפלפלים ירוקים, זרעים וקוביות1גבינת פרמזן מגוררתכמון טחוןכמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון1hock חזיר (או 6 פרוסות בייקון עבה לחתוך, לחתוך לחתיכות)hock חזיר (או 6 פרוסות בייקון עבה לחתוך, לחתוך לחתיכות)3פלפלים חלפיניופלפלים חלפיניו3מיץ לייםמיץ ליים11 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ5לימונים, פרוסים לטריזיםלימונים, פרוסים לטריזים1081 לב מפאלדי טרי אם אפשרסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1larges(או 1 קטן) בצל(או 1 קטן) בצל1בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, חצוי ופרוסבצל, חצוי ופרוס1פלפל כתום כתום, זרע ופרוס לרצועותפלפל כתום כתום, זרע ופרוס לרצועות2פלפלים כתומים, זרע וקוביותפלפלים כתומים, זרע וקוביות5שזיף (רומא) עגבניותשזיף (רומא) עגבניות1פלפל אדום, זרע ופרוס לרצועותפלפל אדום, זרע ופרוס לרצועות2פלפלים אדומים, זרע וקוביותפלפלים אדומים, זרע וקוביות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק15קצת קישואים קצוציםמלחמלח15קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1kgsחזה עוף ללא עצמות, ללא עורחזה עוף ללא עצמות, ללא עור1kgsגבינת צ'דר, מגוררת, לציפויגבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי227פלפל האבנרו3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות1גבינת פרמזן מגוררתתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה3קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר1פלפל צהוב, זרע ופרוס לרצועותפלפל צהוב, זרע ופרוס לרצועות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פאג ' יטאס עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלם נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סג ' סיו רוקפיל זינפנדל. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 44 דולר.
סגסיו רוקפייל זינפנדל
סגסיו רוקפייל זינפנדל
לזינפנדל ערימת הסלעים יש ניחוחות של קופסת תבלינים ופירות אדומים עם טעמים עזים של דומדמניות, תפוח מסוכר ותמצית ברירי של זינפנדל. ליין יש גם כניסה רכה עם חומציות ממוקדת וגימור ארוך במיוחד.