פג'יטות עוף ובשר בקר עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 15 מנות עם 896 קלוריות, 67 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. לכו לחנות ואספו כוסברה, מיץ ליים, אבקת צ'ילי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -10 דקות. עם כפית ציון 92%, המנה הזו סופר. נסו פג'יטות בקר או עוף, פג'יטות בקר או עוף, ו פג'יטות עוף ובשר בקר פונזו עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
למרינדה: בבלנדר שלבו את שמן הזית, אבקת הצ ' ילי, ווסטרשייר, כמון, פתיתי פלפל אדום, שום ומיץ ליים. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר, המלח והפלפל ומערבבים את המרינדה עד שהיא משולבת וחלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוט
שעועית ירוקה כבושה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מניחים את העוף והבקר בכלי אפייה נפרדים של 2 ליטר או בשקיות אחסון פלסטיק גדולות הניתנות לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
יוצקים את המרינדה על העוף והבקר ומשפשפים את המרינדה על כל הבשר. תן את הידיים לשטוף טוב, ולאחר מכן לכסות את הכלים עם עטיפת פלסטיק ולתת להם למרינדה במקרר במשך 4 עד 6 שעות.
לפיקו דה גאלו: קוצצים את העגבניות, הג ' לפנוס והבצל לקוביות קטנות מאוד. (השאר את הזרעים בג ' לפנוס שלך לפיקו חם יותר. התאם את כמות הג ' לפנוס לטמפרטורה המועדפת עליך.) לאחר מכן, קוצצים חבורה של כוסברה בגודל נחמד. פשוט הסר וזורק את הגבעולים הארוכים ללא עלים לפני הקיצוץ. אין צורך להסיר את העלים מן הגבעולים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
Pico De Gallo
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מניחים את כל המרכיבים הללו יחד בקערה ומעניקים לה ערבוב טוב. לסחוט את המיץ של חצי סיד לתוך הקערה.
מסננים ושוטפים את השעועית ואז מניחים אותם בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
18
מוסיפים את השום, הפלפלים הירוקים, הכתומים והאדומים ואת הבצל. מכסים אותם בכסנטימטר מים, ואז מוסיפים את הוק חזיר או בייקון. לאחר מכן מוסיפים את אבקת הצ ' ילי, הכמון, המלח והפלפל. מערבבים לשלב, ולאחר מכן להביא את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים את השעועית עד שהם רכים, כ 2 שעות. בדוק את מפלס הנוזל בערך באמצע תהליך הבישול; אם אתה מעדיף שהשעועית תהיה פחות מרקית, אתה יכול לצקת כשליש מנוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
פפרונצ'יני, לקישוט
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3 מקלות בייגלה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
פאג ' יטאס עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלם נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סג ' סיו רוקפיל זינפנדל. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 44 דולר.
סגסיו רוקפייל זינפנדל
לזינפנדל ערימת הסלעים יש ניחוחות של קופסת תבלינים ופירות אדומים עם טעמים עזים של דומדמניות, תפוח מסוכר ותמצית ברירי של זינפנדל. ליין יש גם כניסה רכה עם חומציות ממוקדת וגימור ארוך במיוחד.