אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, פגאטו אלן אינסטריאנה עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 47 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 647 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם יין אדום מפריולי, כבד עגל, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -30 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 85%, שהוא סופר. נסו אללה צ'קה, רביולי אללה וודקה, ו פנה אללה וודקה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מסננים את כבד העגל ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
כבד
2
חותכים לחתיכות בעובי 1 אינץ ' ומתבלים במלח ופלפל ומחפרים במלח. במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מעל להבה גבוהה, מחממים שמן זית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
קולים חתיכות כבד עד להזהבה כהה משני הצדדים והוציאו לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
כבד
4
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, שום וציפורן ומבשלים עד לריכוך, בערך 8 עד 10 דקות.