פגזים עם פנצ'טה פריכה ותרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פגזים עם Pancettan פריך ותרד. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 862 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. לך לחנות ותביא ריקוטה חלב, פלפל, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו סלט תרד עם פנקטן פריך ואגוזי מלך קלויים, Alfredo-Pancetta ממולאים פגזים, ו שרימפס וקונכיות עם פנקטן ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מוסיף את pancetta ומבשל עד מוזהב קלות, על 5 דקות.
הסר את pancetta מהמחבת עם כפית מחוררת ולהעביר לקערה גדולה.
מוסיפים את התרד, גבינת ריקוטה, גבינת אסיאגו, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים לשלב. ממלאים את הפגזים עם כ 2 כפות של תערובת תרד כל ומניחים את הקליפות הממולאות בתבנית אפייה גדולה, חמאה.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. הפעל את החום נמוך מאוד ולהוסיף את 2 כוסות גבינת asiago, פטרוזיליה ופלפל. מערבבים עד הגבינה מומסת.
יוצקים את הרוטב על הפגזים. למעלה עם הנותרים 1/4 כוס גבינת asiago.
אופים עד הזהב על גבי, על 25 דקות.
מוציאים מהתנור ומגישים מיד.