מתכון בשר בקר ועוף Fajitas מוכן בערך 30 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לכו לחנות ותרימו כמון טחון, תיבול צ'יפוטלה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו פהיטות עוף ובשר בקר, פהיטות בקר או עוף, ו פהיטות בקר או עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף יחד הראשון 8 מרכיבים.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
2
יוצקים חצי מרינדה לתוך שקית מקפיא פלסטיק zip העליון גדול, ולהוסיף חזה עוף; שקית חותם. חזור על הליך עם המרינדה הנותרים סטייק האגף. צ ' יל 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
סטייק צלע
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר בשר ועוף מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
עוף בגריל וסטייק בו זמנית. סטייק גריל, מכוסה במכסה גריל, 10 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness; עוף גריל, מכוסה מכסה גריל, 5 עד 6 דקות בכל צד או עד לסיום.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.