מתכון פלק סטייק פהיטות עם ממרח אבוקדו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 1 שעה ו -50 דקות. מנה אחת מכילה 858 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת שום, פלפל צ'ילה חריף, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום ולנטין. נסו פהיטות סטייק צלע, פהיטות סטייק צלע, ו פהיטות סטייק צלוי צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן על אש נמוכה, לשלב את הכמון, אבקת שום, אבקת בצל, אבקת צ ' ילה, ו 4 כפות שמן זית ולהביא לרתיחה קלה. לבשל במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כָּתֵף
סטייקים של ניו יורק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
בואו מגניב.
3
מניחים את הסטייק בתבנית אפייה ושופכים את השמן המנוסה מלמעלה. להשרות את הסטייק במקרר במשך 30 דקות. תביא את הסטייק לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מחממים גריל או מחבת גריל בחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר את הסטייק מן המרינדה ועונה עם מלח ופלפל. גריל הסטייק במשך כ 7 דקות בכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
תן מנוחה לפני חיתוך.
7
מערבבים את הבצל והפלפלים עם שמן זית, ומלח ופלפל, לפי הטעם. לזרוק מעיל בשמן. גריל בצל ופלפלים במשך 4 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מערבבים את האבוקדו, בצל אדום, עגבניות, שום, מיץ לימון, ומיץ של 1 סיד בקערה גדולה. מועך את האבוקדו קצת עם מזלג. מערבבים במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 פלפל ארבול מיובש
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מערבבים את השמנת החמוצה עם המיץ הנותר וגוון של לימונים. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.