מתכון פלק סטייק פהיטות עם ממרח אבוקדו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 1 שעה ו -50 דקות. מנה אחת מכילה 858 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת שום, פלפל צ'ילה חריף, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום ולנטין. נסו פהיטות סטייק צלע, פהיטות סטייק צלע, ו פהיטות סטייק צלוי צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן על אש נמוכה, לשלב את הכמון, אבקת שום, אבקת בצל, אבקת צ ' ילה, ו 4 כפות שמן זית ולהביא לרתיחה קלה. לבשל במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בואו מגניב.
3
מניחים את הסטייק בתבנית אפייה ושופכים את השמן המנוסה מלמעלה. להשרות את הסטייק במקרר במשך 30 דקות. תביא את הסטייק לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.