המתכון פהיטות עוף בבישול איטי מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 789 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פלפלים, תמהיל תיבול טאקו, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. נסו פהיטות עוף בבישול איטי, פהיטות עוף בבישול איטי, ו פהיטות עוף בבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
שכבה מחצית כל פלפלים, בצל, שום ועוף בבישול איטי; מפזרים חבילה אחת תיבול טאקו ו 1/2 כפית מלח. חזור על שכבות; טפטוף עם שמן. מכסים ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 4 עד 6 שעות, עד העוף מבושל לחלוטין ומיצים לרוץ ברור. מערבבים לשלב. כדי לשרת, תערובת עוף בכפית על טורטיות, הוספת תוספות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקים
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.