מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, שפמנון, ארוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו שפמנון מטוגן, שפמנון מטוגן, ו שפמנון מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל מרכיבי סלט הכרוב בקערה בינונית, מכסים ומקררים. מקציפים ביצה בצלחת רדודה. מחממים תנור ל 375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב קמח תירס, מלח קאיין בצלחת רדודה, ולאחר מכן לטבול כל פילה שפמנון בביצה ומעיל ביסודיות בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנון
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
חום על 1/2 אינץ ' של שמן על חום בינוני במחבת כבדה (ברזל יצוק עובד הכי טוב) ופילה ומטגנים בכל צד במשך 5-7 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
ניקוז על מגבות נייר. טוסט קל את הלחם ישירות על המדפים בתנור במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר לחם מהתנור, לאפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן להרכיב כל כריך כדלקמן: שפמנון, חסה, עגבניות, סלט כרוב, חמוצים. פרוסת כריכים לשניים ומגישים עם פרוסת לימון בצד.
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.