פודינג אורז
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? פודינג אורז יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכי לחנות וקחי אורז, מקל קינמון, חלב סויה וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו שאריות אורז? הפוך פודינג אורז, פודינג אורז חום, ו אורז קיר (פודינג אורז) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מביאים את המים לרתיחה בסיר בגודל בינוני, כבד, חסין אש.
מוסיפים את האורז, המכסה, ומבשלים במשך 20 דקות, עד שהאורז כמעט מבושל. בקערה גדולה, לטאטא את soymilk, סוכר, ומלח. כאשר האורז מבושל ועדיין חם, מוסיפים את תערובת סויה מקל קינמון. מכסים, מניחים בתנור ומבשלים 45 דקות.
הסר מהתנור, לחשוף, ולהסיר את מקל הקינמון. מערבבים את וניל, קינמון ואגוז מוסקט. פודינג יהיה נוזלי מעט; הנוזל ימשיך לספוג לתוך האורז להתעבות כמו פודינג מתקרר. להפיץ בין 8 קערות, טפטוף כל אחד עם 1 כפית של חלב מרוכז. אבק עם קינמון ואגוז מוסקט, אם תרצה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.