קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פודינג אורז

פודינג אורז
פודינג אורז יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, חלמונים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו שאריות אורז? הפוך פודינג אורז, פודינג אורז חום, ו אורז קיר (פודינג אורז) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, כבד תחתית, להוסיף חלב, אורז ומלח. מבשלים את האורז בבית רתיחה נמוכה עד האורז הוא רך, לא להרתיח. ברגע שאתה להשיג "מבשלים," האורז צריך לקחת סביב 20 עד 30 דקות כדי להיות מוכן, בהתאם הבישול שלך. לטעום את האורז כדי לוודא שהוא רך. זכור להמשיך לבחוש כך שהאורז לא ידבק לתחתית. לאחר התערובת יש מבושל, להסיר מחום ולהוסיף סוכר, וניל, צימוקים וחלמונים ביצה. להמשיך לערבב לשלב את כל הטעמים, ואז לתת לו לשבת במשך כ 10 דקות. הסוכר והוניל יהיה להחדיר מהר מאוד, נותן ניחוח פרחוני.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את השמנת החמאה הכבדה, מערבבים אותם היטב בסיר. כף לתוך ramekins או קערות המשרתים בודדים. פודינג אורז יכול להיות מוגש חם, טמפרטורת החדר או מקורר. מתכון מסוים זה נהנה מן ההגדרה לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מפזרים קינמון, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז