קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פודינג אורז דובדבנים וצימוקים מיובש

פודינג אורז דובדבנים וצימוקים מיובש
פודינג אורז עם דובדבנים וצימוקים עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 205 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך וניל, מים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פודינג אורז קינמון עם רוטב דובדבנים מיובש, פודינג אורז קינמון עם רוטב דובדבנים מיובש, ו פודינג אורז שוקולד לבן עם רוטב דובדבנים מיובש.

הוראות

1
מביאים מים עם מלח לרתיחה בסיר 2 ליטר כבד ומערבבים אורז. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לנמוך, ואז מבשלים עד שהמים נספגים, כ -15 דקות. מערבבים בחלב וסוכר ומבשלים על אש נמוכה מאוד, מכוסה, עד שהתערובת דומה למרק עבה, 50 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להקציף יחד ביצה, חלבונים, וניל, הל, וקורטוב של מלח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
לטאטא על 1 תערובת אורז חם כוס לתוך תערובת ביצה, ולאחר מכן לערבב תערובת לתוך אורז שנותר. מבשלים מעל חום נמוך (לא נותנים לרתיחה), מטאטא כל הזמן, עד רושמים מדחום מיידי 77°, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
הסר מהחום ומערבבים בצימוקים ודובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
5
להעביר פודינג לצלחת 2 ליטר או 6 (8-אונקיה) ramekins וצינה, פני השטח שלה מכוסה בנייר שעווה, עד קריר אבל לא קר, 1 עד 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
כל מנה מכילה כ 192 קלוריות 2 גרם שומן.
7
גורמה