פודינג אורז הל (Payasam)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג אורז הל (Payasam). מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שקדים, קינמון טחון, הל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אורז payasam, איך לעשות payasam אורז / אורז kheer, פודינג אורז עם הל, ו פודינג אורז הל עם פיסטוקים וקרמל (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חלב, אורז, הל, קינמון, ומלח לרתיחה בסיר כבד 3 ליטר מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, חשוף, ערבוב לעתים קרובות, עד האורז הוא רך, כ 20 דקות.
מוסיפים סוכר ומבשלים, ערבוב, עד מעובה מעט, על 5 דקות.
חום גהי במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום בינוני עד חם, ואז לבשל שקדים, ערבוב, עד הזהב.
מוסיפים צימוקים ומבשלים, ערבוב, עד מצופה ghee מעט נפוח.
מערבבים תערובת שקדים לתוך פודינג אורז ומגישים חם.
* מרכיבים הודיים ניתן להזמין בדואר מ Kalustyans.com. * פודינג אורז יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר. לחמם, לדלל עם חלב חם, לפני ההגשה.