פודינג אורז חג המולד (Riskrem)
פודינג אורז חג המולד (Riskrem) נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 466 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת, שקדים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פודינג אורז לחג המולד, פודינג אורז לחג המולד, ו פודינג אורז חג מולד שוודי.
הוראות
במחבת nonstick 3-4 ליטר, חלב רותח, אורז, סוכר 1/2 כוס, והמלח, ערבוב לעתים קרובות, עד שהאורז רך לנשוך ותערובת התעבה, כ -30 דקות.
יוצקים לתוך קערה גדולה ולתת מגניב לפושר, ערבוב מדי פעם, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, אופים שקדים במחבת פאי 9 אינץ ' עד זהב תחת עורות (לשבור אחד לבדוק), על 10 דקות. שמור שקד אחד (ראה הערה לעיל); קוצצים הנותרים.
בבלנדר, מערבולת פטל עד חלקה. לדחוף טהור דרך מסננת חוט דק להגדיר מעל קערה; להשליך זרעים. ממתיק טהור עם סוכר לפי הטעם (1 עד 2 כפות).
בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, קרם שוט עד פסגות רכות טופס. מקפלים קצפת, שקד שלם אחד, ואת השקדים הקצוצים לתערובת אורז מגניב רק עד מעורבב. כף לשמונה קערות.
זמן קצר לפני ההגשה, חום משמר בתנור מיקרוגל על כוח מלא (100%) רק עד חם. אם התערובת עבה מדי לשפוך, להקציף קצת מים חמים.
רסס רוסס ורוטב פטל על פודינג.