קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פודינג אורז יסמין חם עם פסיפלורה

פודינג אורז יסמין חם עם פסיפלורה
פודינג אורז יסמין חם עם פסיפלורה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 401 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך צימוקים, סוכר, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Puddings ספל תה פסיפלורה, סלמון עם תשוקה חמה-ויניגרט פירות, ו אורז קוקוס דביק, מנגו ופסיפלורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים צימוקים ורום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר בעת הכנת פודינג.
3
שלב חלב דל שומן ו 4 מרכיבים הבאים בסיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. להביא לרתיחה; להסיר מהחום. אפשר תלול חשוף 1 שעה. מסננים מרק קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
תוספת קצפת קלה (כגון Cool Whip®)תוספת קצפת קלה (כגון Cool Whip®)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
יש לשטוף אורז בקערה בינונית של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
ניקוז. חזור 2 פעמים נוספות. לבשל 1 מרק קוקוס כוס אורז בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה עד כמעט כל הנוזל נספג, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את מרק הקוקוס שנותר; מבשלים על אש נמוכה עד שהאורז רך, מתערבב לעתים קרובות, כ-13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
הסר מהחום. מערבבים ב 6 כפות סוכר (תערובת תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
העברה לקערה גדולה; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
קצפת בקערה בינונית עד השמנת מחזיקה פסגות. מקפלים חצי שמנת מוקצפת לאורז מקורר.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מסננים צימוקים. מערבבים צימוקים וקליפות ליים לאורז. מקפלים הנותרים קצפת. מחלקים תערובת בין שמונה 3/4-כוס ramekins או כוסות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
קליפת לייםקליפת ליים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
מפזרים 1/2 כף סוכר על כל פודינג.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
13
מניחים פודינג על גיליון אפייה rimmed. מטגנים עד הסוכר caramelizes, צופה מקרוב כדי למנוע שריפה, על 3 דקות. כפית פסיפלורה מעל פודינג.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך