פודינג אורז יסמין חם עם פסיפלורה
פודינג אורז יסמין חם עם פסיפלורה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, אורז יסמין, חלב קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פודינג אורז יסמין חם עם פסיפלורה, Puddings ספל תה פסיפלורה, ו סלמון עם תשוקה חמה-ויניגרט פירות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים צימוקים ורום בקערה קטנה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר בעת הכנת פודינג.
שלב חלב דל שומן ו 4 מרכיבים הבאים בסיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. להביא לרתיחה; להסיר מהחום. אפשר תלול חשוף 1 שעה. מסננים מרק קוקוס.
יש לשטוף אורז בקערה בינונית של מים קרים.
ניקוז. חזור 2 פעמים נוספות. לבשל 1 מרק קוקוס כוס אורז בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה עד כמעט כל הנוזל נספג, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות.
מוסיפים את מרק הקוקוס שנותר; מבשלים על אש נמוכה עד שהאורז רך, מתערבב לעתים קרובות, כ-13 דקות.
הסר מהחום. מערבבים ב 6 כפות סוכר (תערובת תהיה עבה).
העברה לקערה גדולה; מגניב.
קצפת בקערה בינונית עד השמנת מחזיקה פסגות. מקפלים חצי שמנת מוקצפת לאורז מקורר.
מסננים צימוקים. מערבבים צימוקים וקליפות ליים לאורז. מקפלים הנותרים קצפת. מחלקים תערובת בין שמונה 3/4-כוס ramekins או כוסות פודינג.
מפזרים 1/2 כף סוכר על כל פודינג.
מניחים פודינג על גיליון אפייה rimmed. מטגנים עד הסוכר caramelizes, צופה מקרוב כדי למנוע שריפה, על 3 דקות. כפית פסיפלורה מעל פודינג.