קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פודינג אורז יסמין חם עם פסיפלורה

פודינג אורז יסמין חם עם פסיפלורה
פודינג אורז יסמין חם עם פסיפלורה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, אורז יסמין, חלב קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פודינג אורז יסמין חם עם פסיפלורה, Puddings ספל תה פסיפלורה, ו סלמון עם תשוקה חמה-ויניגרט פירות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים צימוקים ורום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר בעת הכנת פודינג.
3
שלב חלב דל שומן ו 4 מרכיבים הבאים בסיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. להביא לרתיחה; להסיר מהחום. אפשר תלול חשוף 1 שעה. מסננים מרק קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
חלב ללא שומןחלב ללא שומן
קוקוסקוקוס
מרקמרק
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
יש לשטוף אורז בקערה בינונית של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
ניקוז. חזור 2 פעמים נוספות. לבשל 1 מרק קוקוס כוס אורז בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה עד כמעט כל הנוזל נספג, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
מרקמרק
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים את מרק הקוקוס שנותר; מבשלים על אש נמוכה עד שהאורז רך, מתערבב לעתים קרובות, כ-13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
מרקמרק
אורזאורז
7
הסר מהחום. מערבבים ב 6 כפות סוכר (תערובת תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
8
העברה לקערה גדולה; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
קצפת בקערה בינונית עד השמנת מחזיקה פסגות. מקפלים חצי שמנת מוקצפת לאורז מקורר.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קרםקרם
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מסננים צימוקים. מערבבים צימוקים וקליפות ליים לאורז. מקפלים הנותרים קצפת. מחלקים תערובת בין שמונה 3/4-כוס ramekins או כוסות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קליפת לייםקליפת ליים
פודינגפודינג
צימוקיםצימוקים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
12
מפזרים 1/2 כף סוכר על כל פודינג.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
13
מניחים פודינג על גיליון אפייה rimmed. מטגנים עד הסוכר caramelizes, צופה מקרוב כדי למנוע שריפה, על 3 דקות. כפית פסיפלורה מעל פודינג.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה