קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

פודינג אורז מנדרינה (סבור א מנדרינה Arroz con Leche)

פודינג אורז מנדרינה (סבור א מנדרינה Arroz con Leche)
אם $1.19 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג אורז מנדרינה (סאבור A Mandarinan Arroz con Leche) יכול להיות מרהיב ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-86 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, אורז, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Arroz con Leche (פודינג אורז), Arroz Con Leche (פודינג אורז), ו Arroz con Leche (פודינג אורז מקסיקני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול על חום גבוה, לשלב את האורז, מים ומלח ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מוסיפים את הקליפה מנדרינה, מקלות קינמון ולהפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים חשופים, ערבוב פעם או פעמיים, עד האורז הוא רך, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
מנדרינהמנדרינה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
הסר את קליפת המנדרינה ומקלות קינמון. בקערה בינונית מערבבים יחד את החלב, וניל וחלב מרוכז.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
מנדרינהמנדרינה
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
יוצקים את התערובת על האורז, מערבבים, ולהפחית את החום נמוך. מבשלים כ -20 דקות יותר ערבוב מדי פעם.להפריש להתקרר מעט או לקרר. פודינג האורז יכול להיות מוגש חם, בטמפרטורת החדר, או קר. כדי לשרת: כפית את פודינג האורז לתוך קערות ומקשטים עם גרידת מנדרינה.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס