פודינג אורז צ'אי
אם יש לכם מלח, שקדים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פודינג אורז צ'אי, יסמין צ'אי פודינג אורז, ו Vanillan ופודינג צ'אי אורז (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האורז והמים במחבת כבדה.
שים את מקלות הקינמון, אניס כוכב, ג ' ינג ' ר, הל, פלפל, ציפורן, ופירות יער allspice בשקית תבלינים רופפת, לסגור ולמקם את התיק בסיר.הגדר את הסיר על חום בינוני, לכסות, ולהביא את המים לרתיחה.
הסר כיסוי, ולהוסיף את שעועית אדזוקי. המשך לבשל, ולבדוק לבחוש לעתים קרובות.כאשר המים נספגים, מנמיכים את החום ומוסיפים את משקה חלב הקוקוס בהדרגה, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב מעת לעת עד החלב נספג.
הסר את שקית התבלינים ותבלינים גדולים, ומערבבים את סירופ מייפל ומלח.
מגישים עם אבק של קינמון ושקדים פרוסים או קשיו קצוצים, אם תרצה בכך.