פודינג אורז ריבס
פודינג אורז עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 700 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, ג'לטין, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג אורז עם ריבס עלומה, פודינג ריבס, ו פודינג ספוג ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה להשרות אורז במים קרים כדי לכסות 30 דקות. במסננת לנקז אורז ולשטוף מתחת למים קרים.
עם סכין חצי שעועית וניל לאורכו לגרד זרעים לתוך סיר כבד 3 ליטר.
מוסיפים פוד, אורז, חלב, שמנת, סוכר, חמאה, אגוז מוסקט ומלח קמצוץ. מביאים תערובת לרתיחה, ערבוב מדי פעם, ומבשלים, מכוסה חלקית, על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, 25 דקות, או עד אורז רך תערובת הוא שמנת אבל עדיין רופף.
הסר מחבת מחום ולהשליך תרמיל. בכוס קטנה מפזרים ג ' לטין מעל 1 כף מים קרים ולתת לרכך 1 דקה. מערבבים תערובת ג 'לטין לתוך תערובת אורז חם עד ג' לטין הוא מומס.
שמן קל מחבת springform 9 אינץ ' וקו עם ניילון נצמד.
יוצקים פודינג למחבת וקריר על מדף. צ ' יל פודינג, מכוסה, עד המשרד, לפחות 3 שעות, ועד 1 יום.
הכינו מגש מרופד בנייר שעווה. לקצץ ריבס לחתוך גבעולים לרוחב לחתיכות 1 אינץ'. במחבת כבדה 12 אינץ להביא מים וסוכר לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ומרתיחים 1 דקה.
מוסיפים ריבס ו poach ב מבשלים חשוף, ללא ערבוב, עד רק רך אבל לא מתפרק, על 10 דקות. עם העברת כף מחורצת חתיכות ריבס כמו מבושל למגש.
יוצקים סירופ דרך מסננת לתוך קערה ולחזור למחבת. מרתיחים סירופ עד שהוא מגיע לשלב רך כדור (ראה הערה, מעל; 114°.), על 10 דקות (סירופ יהיה מופחת על כוס 1), ולשמור חם, מכוסה.
הסר צד מחבת springform ולהפוך צלחת הגשה על פודינג אורז. הפוך פודינג על צלחת ולהסיר את החלק התחתון של מחבת פלסטיק לעטוף. מסדרים ריבס דקורטיבי על גבי פודינג ומברשת עם סירופ חם. צ ' יל ריבס פודינג אורז, חשוף, עד קר, לפחות 1 שעה, ועד
מגישים פודינג אורז ריבס מקורר.