קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

פודינג אורז ריבס

פודינג אורז ריבס
פודינג אורז עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 700 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, ג'לטין, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג אורז עם ריבס עלומה, פודינג ריבס, ו פודינג ספוג ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה להשרות אורז במים קרים כדי לכסות 30 דקות. במסננת לנקז אורז ולשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
עם סכין חצי שעועית וניל לאורכו לגרד זרעים לתוך סיר כבד 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מוסיפים פוד, אורז, חלב, שמנת, סוכר, חמאה, אגוז מוסקט ומלח קמצוץ. מביאים תערובת לרתיחה, ערבוב מדי פעם, ומבשלים, מכוסה חלקית, על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, 25 דקות, או עד אורז רך תערובת הוא שמנת אבל עדיין רופף.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
הסר מחבת מחום ולהשליך תרמיל. בכוס קטנה מפזרים ג ' לטין מעל 1 כף מים קרים ולתת לרכך 1 דקה. מערבבים תערובת ג 'לטין לתוך תערובת אורז חם עד ג' לטין הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
שמן קל מחבת springform 9 אינץ ' וקו עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
יוצקים פודינג למחבת וקריר על מדף. צ ' יל פודינג, מכוסה, עד המשרד, לפחות 3 שעות, ועד 1 יום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
הכינו מגש מרופד בנייר שעווה. לקצץ ריבס לחתוך גבעולים לרוחב לחתיכות 1 אינץ'. במחבת כבדה 12 אינץ להביא מים וסוכר לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ומרתיחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים ריבס ו poach ב מבשלים חשוף, ללא ערבוב, עד רק רך אבל לא מתפרק, על 10 דקות. עם העברת כף מחורצת חתיכות ריבס כמו מבושל למגש.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
יוצקים סירופ דרך מסננת לתוך קערה ולחזור למחבת. מרתיחים סירופ עד שהוא מגיע לשלב רך כדור (ראה הערה, מעל; 114°.), על 10 דקות (סירופ יהיה מופחת על כוס 1), ולשמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
הסר צד מחבת springform ולהפוך צלחת הגשה על פודינג אורז. הפוך פודינג על צלחת ולהסיר את החלק התחתון של מחבת פלסטיק לעטוף. מסדרים ריבס דקורטיבי על גבי פודינג ומברשת עם סירופ חם. צ ' יל ריבס פודינג אורז, חשוף, עד קר, לפחות 1 שעה, ועד
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מגישים פודינג אורז ריבס מקורר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל