קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

פודינג אורז ריבס

פודינג אורז ריבס
פודינג אורז עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 700 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, ג'לטין, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג אורז עם ריבס עלומה, פודינג ריבס, ו פודינג ספוג ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה להשרות אורז במים קרים כדי לכסות 30 דקות. במסננת לנקז אורז ולשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
עם סכין חצי שעועית וניל לאורכו לגרד זרעים לתוך סיר כבד 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מוסיפים פוד, אורז, חלב, שמנת, סוכר, חמאה, אגוז מוסקט ומלח קמצוץ. מביאים תערובת לרתיחה, ערבוב מדי פעם, ומבשלים, מכוסה חלקית, על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, 25 דקות, או עד אורז רך תערובת הוא שמנת אבל עדיין רופף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
הסר מחבת מחום ולהשליך תרמיל. בכוס קטנה מפזרים ג ' לטין מעל 1 כף מים קרים ולתת לרכך 1 דקה. מערבבים תערובת ג 'לטין לתוך תערובת אורז חם עד ג' לטין הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
שמן קל מחבת springform 9 אינץ ' וקו עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
יוצקים פודינג למחבת וקריר על מדף. צ ' יל פודינג, מכוסה, עד המשרד, לפחות 3 שעות, ועד 1 יום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
הכינו מגש מרופד בנייר שעווה. לקצץ ריבס לחתוך גבעולים לרוחב לחתיכות 1 אינץ'. במחבת כבדה 12 אינץ להביא מים וסוכר לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ומרתיחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים ריבס ו poach ב מבשלים חשוף, ללא ערבוב, עד רק רך אבל לא מתפרק, על 10 דקות. עם העברת כף מחורצת חתיכות ריבס כמו מבושל למגש.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
יוצקים סירופ דרך מסננת לתוך קערה ולחזור למחבת. מרתיחים סירופ עד שהוא מגיע לשלב רך כדור (ראה הערה, מעל; 114°.), על 10 דקות (סירופ יהיה מופחת על כוס 1), ולשמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הסר צד מחבת springform ולהפוך צלחת הגשה על פודינג אורז. הפוך פודינג על צלחת ולהסיר את החלק התחתון של מחבת פלסטיק לעטוף. מסדרים ריבס דקורטיבי על גבי פודינג ומברשת עם סירופ חם. צ ' יל ריבס פודינג אורז, חשוף, עד קר, לפחות 1 שעה, ועד
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
אפונה גויה®אפונה גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מגישים פודינג אורז ריבס מקורר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
אפונה גויה®אפונה גויה®