פודינג אפרסמון
ניתן להכין את המתכון של פודינג אפרסמון תוך שעה ו-50 דקות בערך . מתאים ל-6 ומחירו 29 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 291 קלוריות . אם יש לכם קמח, סוכר, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 19% , המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פודינג אפרסמון מפול אפרסמון , פודינג אפרסמון ופודינג אפרסמון .
הוראות
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת פירורית, כ-2 דקות.
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה, המלח והקינמון; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב. מערבבים פנימה עיסת אפרסמון.
יוצקים לשישה 8 אונקיות משומנים היטב. כוסות רפרפת או רמקינים. מכסים היטב בשכבה כפולה של נייר כסף.
מניחים על רשת בקומקום עמוק.
הוסף 1 אינץ' מים רותחים לקומקום; מכסים ומרתיחים בעדינות. החלף מים לפי הצורך. לאדות 1-1/2 שעה או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שמוציאים מכוסות הקצפת.
לרוטב חמאה, מערבבים בסיר קטן את הסוכר, החלב המאוד, החמאה והמלח. מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 3-5 דקות או עד שהם מתחממים.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
ניתן לשלב פודינג עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "