קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג בטטה

פודינג בטטה
מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 503 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט טחון, בטטות עם בשר לבן, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פודינג בטטה, פודינג בטטה, ו פודינג בטטה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה וקמח 9 על ידי צלחת אפייה 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
באמצעות מצורף פומפיה על מעבד מזון, לגרר את תפוחי האדמה ולשים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
פומפיהפומפיה
קערהקערה
4
מוסיפים את הקמח, קוקוס, צימוקים, וניל, קינמון, זנגביל ואגוז מוסקט ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
קוקוסקוקוס
צימוקיםצימוקים
ונילוניל
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מחממים את הסוכר, חלב קוקוס, ואדו חלב בסיר על אש נמוכה עד שהסוכר מומס, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
חלב קוקוסחלב קוקוס
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
יוצקים את תערובת חלב הקוקוס לתערובת תפוחי האדמה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
תפוח אדמהתפוח אדמה
7
יוצקים את התערובת לתבנית האפייה, להחליק את החלק העליון, ואופים עד הסט, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור