פודינג בטטה אפוי
אם 81 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פודינג בטטה אפוי עשוי להיות עצום ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 367 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קוקוס, ציפורן הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: קליפות תפוחי אדמה בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה בודד של אקאן), פודינג בטטה, ו פודינג בטטה.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את תפוחי האדמה, השמנת, החלמונים, מיץ הלימון, קליפת הלימון והתבלינים לתערובת אחידה. מקפלים פנימה 2/3 כוס קוקוס.
בקערה גדולה עם מכות נקיות מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר חום, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס.
בעזרת מרית מערבבים רבע מחלבוני הביצה לתערובת בטטה עד שלא נותרו פסים לבנים. מקפלים פנימה את החלבונים שנותרו עד לאיחוד.
מעבירים ל -11 אינץ ' משומן. איקס 7-אין. תבנית אפייה.
מפזרים שקדים ושאר הקוקוס.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
מגישים חם עם גלידה אם רוצים.