פודינג בננה
פודינג בננה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 415 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוגה פאונד, קורנפלור, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: איך להכין פודינג צ'יה-ותות בננה צ' יה פודינג פרפה, פודינג בננה, ו פודינג בננה.
הוראות
פיצול שעועית וניל לאורכו ולהשתמש בחלק האחורי של הסכין שלך או כף כדי לגרד את הזרעים מתוך התרמיל (לשמור את התרמיל כדי להפוך סוכר וניל).
מוסיף את זרעי וניל, חלב, חלמונים ביצים, סוכר ועמילן תירס לבלנדר, ולהשתלב עד חלקה.להעביר את התערובת דרך מסננת תה רשת בסדר לתוך סיר.
מחממים את הסיר על אש בינונית-נמוכה ומשתמשים במרית סיליקון כדי לגרד ברציפות את הקרקעית ואת הצדדים של הסיר כדי לשמור על הפודינג מלצרוב.המשך חימום ערבוב עד התערובת מתעבה, אבל לא מאפשרים לו לרתוח.
הסר את הסיר מהחום ולאפשר לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר. אתה יכול להאיץ את זה, אבל הצללה בתחתית הסיר בקערה של מי קרח תוך ערבוב. כאשר הפודינג התקרר, לקפל את הקצפת.לקלף ולפרוס את הבננות לתוך סיבובים דקים בשורה התחתונה של 6 כוסות קטנות או ramekins עם בננות. כפית שכבה של פודינג וניל על גבי, ולאחר מכן להוסיף שכבה של עוגה פאונד. אם עדיין יש לך מקום, להוסיף כמה בננות יותר, ואז העליון עם שכבה של פודינג. מכסים ומקררים בין לילה.