קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

פודינג בננה אישי

פודינג בננה אישי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Puddings בננה בודדים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בננות, שמנת כבדה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: פודינג בננה קינמון בודד מחיטה מלאה, Puddings קיץ בודדים, ו Puddings קיץ בודדים.

הוראות

1
מערבבים סוכר, קמח ומלח במחבת בינונית. לאט לאט להקציף בחלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת רק מתחילה לרתוח, על 8 דקות. מרתיחים בעדינות במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
דַק-דַק-
2
מניחים חלמונים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להקציף כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט 1/2 כוס תערובת חלב חם. מיד להעביר תערובת חלמון לתערובת חלב במחבת. לבשל, ערבוב כל הזמן, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
דַק-דַק-
5
הסר מהחום; להקציף בחמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה. מכסים בניילון נצמד, לוחצים על עטיפות ישירות על פני הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
בואו להתקרר, ואז לקרר עד קר.
8
הפוך ציפוי: כאשר מוכן לשרת, קצפת עם סוכר ווניל עד פסגות רכות טופס. מחלקים 1/2 של פודינג בין 4 קערות. למעלה עם 1/2 של בננות ופלים.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
להוסיף פודינג הנותרים, בננות ופלים. למעלה עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות