פודינג בננה בקירור
פודינג בננה בקירור יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 426 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ליקר בננה, חלמון ביצה, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -10 דקות. עם כפית ציון 22%, המנה הזו די גרועה. נסו פילסברי, לחמניות ארוחת ערב בקירור או פילסברי, יצירות סהר, גיליון בצק מקושקש בקירור, עוגת גבינה חמוציות בקירור, ו איך מכינים פודינג צ'יה-ופרפה פודינג צ' יה בננה תות (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שלב 3/4 כוס מהסוכר, עמילן התירס והמלח ברוטב של 3 ליטר.
מוסיפים את הביצים והחלמון ומקציפים לשילוב.
מוסיפים את החלב ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה, כ-30 שניות. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד עד שהתערובת מגיעה ל -172 עד 180 מעלות פרנהייט, כ -5 עד 10 דקות. התערובת תתחיל
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את החמאה, 1 חתיכה בכל פעם, וודאו שכל חתיכה משולבת במלואה לפני שמוסיפים את הבאה.
מקציפים פנימה את תמצית הווניל. מכסים את פני הפודינג בחתיכת קלף עגולה ומכניסים למקרר עד שהפודינג מגיע ל 45 מעלות פרנהייט, כ 2 שעות.
הניחו את הוופלים וניל על מחבת חצי גיליון. שופכים לאט ובאופן שווה את ליקר הבננה על העוגיות. מניחים בצד למשך 10 דקות.
זורקים את פרוסות הבננה עם מיץ הלימון בקערה קטנה ומניחים בצד.
מורחים כמות קטנה של פודינג בתחתית קערת ערבוב זכוכית 1 1/2 ליטר. מכסים בשכבת ופלים וניל, ואחריהם שכבת פרוסות בננה. כפית 1/3 של פודינג הנותרים על גבי בננות וחזור, מסתיים בשכבת פודינג.
מכניסים את הקצפת לקערה של מערבל מעמד, מוסיפים את 2 כפות הסוכר הנותרות ומקציפים רק עד שנוצרות פסגות נוקשות. כף את הקצפת מעל הפודינג שהתקרר והתפשט לכיסוי מלא. למעלה עם כל העוגיות שנותרו ספוגות. מכניסים למקרר למשך 30 דקות לפני ההגשה. אחסן, מכוסה, במקרר עד 3 ימים.