פודינג בצל מקורמל
פודינג בצל מקורמל הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם לחם כפרי, רוזמרין, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקניק ופודינג בצל מקורמל, לחם מכונת קרמל-לחם בצל, ו לחם בצל מקורמל.
הוראות
מניחים קוביות לחם במחבת צלייה גדולה.
אופים ב 250 במשך 30 דקות, משליך מדי פעם. לכבות את התנור, ולתת ללחם לעמוד בתנור 1 עד 1 1/2 שעות או עד מיובש. (מכסה צליית מחבת בנייר כסף ולהשאיר לחם בתנור לילה, אם תרצה בכך.)
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום גבוה.
מוסיפים בצל, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 15 עד 20 דקות או עד בצל הוא caramelized.
הסר מהחום. מקררים בין לילה, אם תרצה.
לזרוק לחם בצל מקורמל יחד במחבת.
לטאטא יחד ביצים, חצי וחצי, רוזמרין, מלח ופלפל בקערה גדולה; לשפוך על לחם ובצל במחבת, ומערבבים בעדינות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה, ערבוב מדי פעם כדי מעיל לחם.
אופים, חשוף, ב 375 עבור 1 עד 1 1/4 שעות או עד המשרד משחימים קלות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.