קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

פודינג בצל מקורמל

פודינג בצל מקורמל
פודינג בצל מקורמל הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם לחם כפרי, רוזמרין, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקניק ופודינג בצל מקורמל, לחם מכונת קרמל-לחם בצל, ו לחם בצל מקורמל.

הוראות

1
מניחים קוביות לחם במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2
אופים ב 250 במשך 30 דקות, משליך מדי פעם. לכבות את התנור, ולתת ללחם לעמוד בתנור 1 עד 1 1/2 שעות או עד מיובש. (מכסה צליית מחבת בנייר כסף ולהשאיר לחם בתנור לילה, אם תרצה בכך.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים בצל, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 15 עד 20 דקות או עד בצל הוא caramelized.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
הסר מהחום. מקררים בין לילה, אם תרצה.
6
לזרוק לחם בצל מקורמל יחד במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לטאטא יחד ביצים, חצי וחצי, רוזמרין, מלח ופלפל בקערה גדולה; לשפוך על לחם ובצל במחבת, ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה, ערבוב מדי פעם כדי מעיל לחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
9
אופים, חשוף, ב 375 עבור 1 עד 1 1/4 שעות או עד המשרד משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.