פודינג ברי קיץ
פודינג ברי קיץ יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 560 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אוכמניות, גלידת ונילן, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. נסו פודינג ברי קיץ, פודינג ברי קיץ, ו פודינג ברי קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: Cheesecloth; כבד יכול או משקל
קוצצים בגסות את התותים ומכניסים אותם ואת הגרגרים האחרים למחבת רוטב.
מוסיפים את הסוכר והמלח ומבשלים על אש גבוהה עד פירות יער מחוממים ופשוט לוותר על מיצים שם. בערך 5 דקות.
בבלנדר, מחית את הסירופ פשוט עם 2 ליטרים של פטל עד חלקה. תניח בצד.
קו עובש פודינג 2 ליטר או קערה עמוקה עם cheesecloth. טובלים את שני הצדדים של כמה פרוסות לחם מחית פטל ולסדר סביב הצדדים ואת החלק התחתון של התבנית. משרים את הפרוסות הנותרות במחית ברי ובשכבה עם פירות יער מבושלים. חזור וסופו עם שכבת לחם על גבי.
שימוש בצלחת שמתאימה רק בתוך החלק העליון של התבנית, למקם אותו על גבי הפודינג.
שים את התבנית במחבת ומשקל את הצלחת. מקררים את הפודינג בין לילה.
כדי להגיש, לבטל את עובש הפודינג על מגש הגשה, להסיר את הגבינה ולהגיש עם סקופ או שניים של גלידת וניל.
מפזרים קצת מלח על גבי גלידה כי השפעה hand-churned של גלידה תוצרת בית.