קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג גינס עם קרם ויסקי

פודינג גינס עם קרם ויסקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג גינס עם קרם ויסקי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 474 אוהדים. אם יש לכם חמאה, תאריך, דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: ריבה & ויסקי לחם & פודינג חמאה, פנקייק שוקולד עם בייקון גינס עם ראש קצפת קצפת וסירופ שוקולד גינס, ו פודינג שוקולד של גינס.

הוראות

1
מערבבים את הפירות היבשים ותפוח, ולאחר מכן מוסיפים את גינס, כתומים ולימון zests ומערבבים. לכסות ולהשאיר לילה להשרות. חמאה 1.25 ליטר/2 אגן פודינג ליטר, ולאחר מכן כפית 2 כפות סוכר muscovado כהה. סובב את הקערה בזווית, נענוע הסוכר סביב כמו שאתה הולך מעיל החלק הפנימי של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovado כההסוכר Muscovado כהה
פירות יבשיםפירות יבשים
גינסגינס
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים את שאר החומרים יבשים בקערה גדולה. מגררים את החמאה, מוסיפים לקערה יחד עם הביצים והפירות ומערבבים היטב. כף לתוך האגן וליישר את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
קח גיליון של נייר על 30cm ארוך, לכסות עם גיליון באותו גודל של נייר greaseproof וחמאה את הנייר. מקפלים קפלים 3cm ב
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
לשבת את הפודינג על צלחת חסינת חום בסיר, ואז לשפוך רק מים רותחים לבוא חצי אגן. כיסוי וקיטור במשך 6 שעות, ציפוי מים מדי פעם. מחדש לכסות עם נייר טרי רדיד ולאחסן במקום מגניב. לחמם, קיטור עבור 1 hr או מיקרוגל, ללא לסכל, עבור 10 דקות על בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

מרכיבים

140חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צימוקצימוק140חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סולטנהסולטנה140חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'דומדמניותדומדמניות140חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תאריך, קצוץתאריך, קצוץ50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קליפה מעורבתקליפה מעורבת125חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוח בראמלי גדול (על, קלופים וקצוצים דקתפוח בראמלי גדול (על, קלופים וקצוצים דק2501 לב מפאלדי טרי אם אפשרגינס אקסטרה סטאוטגינס אקסטרה סטאוט1כתום גרידהכתום גרידה1לימון גרידהלימון גרידה100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה קרה, בתוספת תוספת לאגןחמאה קרה, בתוספת תוספת לאגן100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר muscovado כהה, בתוספת 2 כפותסוכר muscovado כהה, בתוספת 2 כפות100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פירורי לחם לבנים טרייםפירורי לחם לבנים טריים50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח העלאת עצמיקמח העלאת עצמי1חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1חתיכות טופי הית' ברעוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)2ביצים, מכותביצים, מכות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.