פודינג גרהם תות-בננה
תות בננה גרהם פודינג דורש כ 20 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו קצפת ציפוי, חלב, נענע אופציונלית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 27%, וזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: פודינג תות-בננה, פודינג בננה תות, ו פודינג לחם בננה תות.
הוראות
מרפדים את החלק התחתון של 9 אינץ'. מחבת מרובעת עם 4-1 / 2 קרקרים גרהם; מניחים בצד.
בקערה קטנה, לטאטא חלב תערובת פודינג במשך 2 דקות.
הניחו לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה.
מניחים פרוסות בננה בקערה קטנה אחרת; זורקים עם מיץ לימון. מערבבים בננות 1 כוס תותים לתוך פודינג. מקפלים פנימה 1-3 / 4 כוסות קצפת.
מורחים חצי פודינג על קרקרים גרהם; חזור על שכבות. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה. מקררים את גרגרי היער הנותרים ותוספת מוקצפת. רגע לפני ההגשה, למעלה עם פירות יער שנותרו ותוספת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפודינג. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.