פודינג דלעת ג'ינג'רנאפ
, המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 3. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לך תערובת פודינג וניל, ג'ינג'רסנפס, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 52%. ציון זה מוצק. נסו פאי דלעת ג'ינג'רנאפ עם גרעיני דלעת מסוכרים, פודינג עוגת גבינה אוכמניות, לימון וג'ינג'רנאפ, ו פודינג בטטה עם תוספת פקאן וג'ינג'רנאפ עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא חלב פודינג לערבב במשך 2 דקות. מערבבים פנימה את תבלין הדלעת והעוגה.
מניחים לעמוד 2 דקות או עד לריכוך. הניחו בצד שלוש ג ' ינג ' רסנפס; מרסקים את העוגיות שנותרו.
מקפלים תוספת מוקצפת לפודינג; כף לקערות קינוח.
מקשטים כל אחד עם ג ' ינג ' רנאפ.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות ג ' ינג ' רנאפ. פרוסקו מבעבע מתוק אינו מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרי קרם סולרה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.