מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. אם יש לכם מלח, אגוז מוסקט טחון, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פשטידות דלעת ללא סרטנים בודדים (Aka פודינג דלעת), מיני פודינג דלעת, ו פודינג דלעת עם קרמל אגוזים.
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב הראשון 9 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב עם מקצף. מחלקים תערובת דלעת באופן שווה בין 6 (6-אונקיה) כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
פודינג
דלעת
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מניחים כוסות במחבת אפיית מתכת 13 x 9inch; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים ב 325 במשך 50 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
5
הסר את הכוסות מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה תיל. כיסוי וצינה לפחות 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מחבת
6
שלב 1/4 כוס סוכר 2 כפות מים במחבת קטנה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה 4 דקות או עד הזהב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר מהחום, ומערבבים בפקאנים. מיד לגרד תערובת פקאן על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול, מתפשט באופן שווה; מגניב לחלוטין. לשבור פרלין לחתיכות קטנות.