מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 313 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לך ג'לטין, סוכר, חלבונים, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 12 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו שיכור רפאים לשתות פודינג יריות שלי-שיר הלל ליל כל הקדושים פודינג כוסות, מילקשייק פודינג רפאים, ו עטלף רפאים ועוגיות חתול (מתכונים דומים).
הוראות
1
לפודינג: שמים 1 כף מים קרים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מפזרים ג 'לטין על פני השטח, לא מערבבים ומניחים בצד עד שהג' לטין מתרכך ופורח
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
3
הביאו לרתיחה כמה סנטימטרים של מים בסיר שיכול להכיל קערת מערבל מעמד מעל המים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מקציפים חלב, סוכר, חלמונים, קינמון ומלח בקערה חסינת חום. מניחים את הקערה מעל המים הרותחים ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עם מרית חסינת חום, עד שהתערובת מתחילה להסמיך ומצפה את גב הכף וכמעט רותחת, 10 עד 12 דקות. מסירים מיד מהאש ויוצקים על הג 'לטין, תוך הקצפה מתמדת עד להמסה מלאה של הג' לטין ומופץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
רוטס סוכריות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מקציפים דלעת עד לאיחוד וחלק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
באופן שווה לחלק תערובת לתוך 12 קטן 3-אונקיית כוסות (נייר עובד בסדר) ושומרים במקרר עד סט, על 4 כדי 8 שעות.
7
לציפוי: הביאו לרתיחה כמה סנטימטרים של מים בסיר שיכול להכיל קערת מערבל מעמד מעל המים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הקציפו את 2 החלבונים, הסוכר, קרם הטארטר והמלח בקערה ביד. מניחים את הקערה מעל המים הרותחים וממשיכים להקציף עד שהתערובת חמה למגע והסוכר מתמוסס, בערך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מעבירים קערה למיקסר ומקציפים עם מצורף המטרפה במהירות בינונית-גבוהה עד שהביצים מחזיקות בשיא נוקשה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
כפית ציפוי על פודינג בצורת רוח רפאים. מקשטים עם עיניים ממתקים לקרר עד מוכן לשרת.