קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג הודי

פודינג הודי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג הודי. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו תבלין פשטידת דלעת, מולסה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פודינג הודי, פודינג הודי, ו פודינג הודי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-27
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
להמס חמאה בסיר גדול, כבד על חום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים חלב למחבת; מביאים לרתיחה. בהדרגה להוסיף קמח תירס, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מבשלים 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים סוכר ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך חלמונים ביצה), ערבוב היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם לתערובת סוכר, ערבוב כל הזמן. להחזיר תערובת חלב למחבת; לבשל 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים תערובת קמח תירס למחבת אפייה מרובעת 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
אופים ב 275 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד פודינג בקושי זז כאשר פאן הוא נגע. מגניב לטמפרטורת החדר על מתלה תיל. כיסוי וצינה 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חתוך ל-9 ריבועים.
8
מגישים עם ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Gruner האורגני Pratsch Veltliner עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Pratsch אורגני Gruner Veltliner
Pratsch אורגני Gruner Veltliner
100% מוסמך גרונר אורגני Veltliner. יין זה הוא צמחים, טרי ומתובל עם הערות של פלפל לבן, תפוח והדר על החיך.