קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג הלימון המהיר ביותר אי פעם

פודינג הלימון המהיר ביותר אי פעם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל המהיר ביותר אי פעם פודינג לימון. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם ביצים, גרידת לימון, קמח לגידול עצמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: האנצ'ילדות הכי מהירות בעולם., לחמניות קינמון מהירות, ו העוף המהיר ביותר Parm.

הוראות

1
מערבבים את הסוכר, החמאה, הקמח, הביצים, גרידת לימון ווניל יחד עד שמנת, ואז כף לתוך צלחת אפייה בינונית למיקרוגל הוכחה. מיקרוגל על גבוה במשך 3 דקות, פונה באמצע הבישול, עד עלה ולהגדיר את כל הדרך. השאר לעמוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
2
בינתיים, לחמם את לימון curd במשך 30 שניות במיקרוגל ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
3
יוצקים את כל החלק העליון של הפודינג ומגישים עם מנה של קרם frache או סקופים של גלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג לימון עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "