נגיסי שפמנון עם רוטב טבילה דבש
נגיסי שפמנון עם רוטב טבילה דבש הוא pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לכי לחנות וקחי דגני קורנפלקס, חרדל, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: חקיין חומוס-Fil-נאגטס עם רוטב חרדל דבש טבילה, Chick-Fil-נגיסי עוף עם חקיין רוטב חרדל דבש, ו נגיסי שפמנון ברוטב טרטר.
הוראות
לטאטא יחד מיונז הבא 4 מרכיבים. כפית 1/2 תערובת מיונז כוס לתוך קערה רדודה או צלחת עוגה. כיסוי וצינה הנותרים תערובת מיונז.
מערבבים יחד דגנים, אבקת שום, ומלח עד מעורבב.
לטבול דגים לתוך תערובת מיונז 1/2 כוס בצלחת עוגה, ציפוי שני הצדדים; לדלות בתערובת דגנים.
מניחים דגים על מתלה תיל משומן קלות במחבת ג ' לי רול.
אופים ב 450 במשך 14 עד 15 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מגישים עם תערובת מיונז הנותרים ופלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.