פודינג הקיץ של אנג'לה
פודינג הקיץ של אנג'לה הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. יש קינוח זה 260 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו קרם כפול, גלגלית זהובה, סוכר, קרם דה מר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פודינג קיץ, פודינג קיץ, ו פודינג קיץ.
הוראות
ראשית, תכין את כל הפירות. גוף התותים לחתוך אותם חצאים או רבעים תלוי כמה הם גדולים. הפשטו את ענבי הענבים השחורים והענבים האדומים מהגבעולים שלהם בבת אחת על ידי הפעלת מזלג לאורך כל גזע לשמור על שני הדומדמניות בנפרד משאר הפירות.
להטות את הסוכר לתוך רחב, לא עמוק מדי, סיר. למדוד 3 כפות מים ואת cassis.
שים את המחבת על חום נמוך ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שאתה כבר לא יכול לשמוע את קראנץ של גרגרי סוכר על החלק התחתון של המחבת. כאשר הסוכר הוא מומס, להפוך את החום בינוני גבוה ולתת את הבועה התערובת משם במשך כ 8 דקות. זה ילך די מתקתק ואתה רוצה לתפוס אותו רק לפני שהוא מתחיל לשנות צבע או caramelise.
עכשיו להטות את דומדמניות שחורות ו redcurrants לתוך סירופ חם, זה ירגיש די דביק בהתחלה, ואז להביא את הכל בחזרה עד רתיחה תוססת ולתת לו בועה שוב לא יותר מדקה, רק כדי לנפץ קלות ולרכך את דומדמניות מבלי לאבד את צורתם. תוריד את המחבת מהחום ותעזוב עד שבקושי יהיה חם.
מערבבים בעדינות את התותים ופטל כף מתכת גדולה היא הטובה ביותר ולכן הם לא להיפרד ולתת תערובת פירותי לשבת במשך כחצי שעה כך המיצים כל לערבב.
חותכים 4-5 פרוסות מן הכיכר, על 5 מ " מ עבה, לקצץ את הקרום.
חותכים ריבוע קטן (כ 4cm) מפרוסה אחת ולשים אותו בתחתית אגן פודינג 1.2 ליטר. באמצעות כף גדולה מחוררת, לשים שכבה של פירות (כ 3 כפות) על הלחם. לאחר מכן להניח פרוסת לחם במרכז מעל פרי זמירה כדי להתאים ולמלא את כל פערים עם קישוטים של לחם כך הפרי מכוסה. המשך שכבות עם יותר פירות, יותר לחם, ואז שכבה סופית של פירות אז זה מגיע בתוך שערות לרוחב החלק העליון של האגן. כפית על כמה כפות של מיץ לא יותר מדי או שזה יהיה לטפטף החוצה כאשר משוקלל למטה. (אתה צריך על 4 כפות של פירות ומיץ עזבו להכנת רוטב.) לכסות את הפרי עם שכבה סופית של לחם, לחץ למטה כדי קומפקטי הכל, ואז לכסות עם הסרט נצמד.
להניח צלחת על גבי ומשקל למטה עם פחיות כבדות או משקולות. עמדי את הכיור על צלחת למקרה שמיצים יישפכו החוצה, ואז תעזבי במקרר למשך לילה, או לפחות חמש שעות. לחץ על שאריות פירות ומיץ דרך מסננת מתכת לעשות רוטב, לשמור מקורר. (אתה יכול להקפיא את הפודינג והרוטב בשלב זה עד חודש.)
כדי להתברר, ללכת מסביב לקצה הפודינג עם סכין עגול להב לשחרר אותו, ואז להפוך אותו על צלחת.
חותכים לפרוסות עם סכין משונן ומגישים עם טפטוף של רוטב פירות ושמנת.