קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

פודינג הקיץ של אנג'לה

פודינג הקיץ של אנג'לה
פודינג הקיץ של אנג'לה הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. יש קינוח זה 260 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו קרם כפול, גלגלית זהובה, סוכר, קרם דה מר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פודינג קיץ, פודינג קיץ, ו פודינג קיץ.

הוראות

1
ראשית, תכין את כל הפירות. גוף התותים לחתוך אותם חצאים או רבעים תלוי כמה הם גדולים. הפשטו את ענבי הענבים השחורים והענבים האדומים מהגבעולים שלהם בבת אחת על ידי הפעלת מזלג לאורך כל גזע לשמור על שני הדומדמניות בנפרד משאר הפירות.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניות שחורותדומדמניות שחורות
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דומדמניותדומדמניות
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
2
להטות את הסוכר לתוך רחב, לא עמוק מדי, סיר. למדוד 3 כפות מים ואת cassis.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
שים את המחבת על חום נמוך ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שאתה כבר לא יכול לשמוע את קראנץ של גרגרי סוכר על החלק התחתון של המחבת. כאשר הסוכר הוא מומס, להפוך את החום בינוני גבוה ולתת את הבועה התערובת משם במשך כ 8 דקות. זה ילך די מתקתק ואתה רוצה לתפוס אותו רק לפני שהוא מתחיל לשנות צבע או caramelise.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
עכשיו להטות את דומדמניות שחורות ו redcurrants לתוך סירופ חם, זה ירגיש די דביק בהתחלה, ואז להביא את הכל בחזרה עד רתיחה תוססת ולתת לו בועה שוב לא יותר מדקה, רק כדי לנפץ קלות ולרכך את דומדמניות מבלי לאבד את צורתם. תוריד את המחבת מהחום ותעזוב עד שבקושי יהיה חם.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניות שחורותדומדמניות שחורות
דומדמניותדומדמניות
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים בעדינות את התותים ופטל כף מתכת גדולה היא הטובה ביותר ולכן הם לא להיפרד ולתת תערובת פירותי לשבת במשך כחצי שעה כך המיצים כל לערבב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
6
חותכים 4-5 פרוסות מן הכיכר, על 5 מ " מ עבה, לקצץ את הקרום.
7
חותכים ריבוע קטן (כ 4cm) מפרוסה אחת ולשים אותו בתחתית אגן פודינג 1.2 ליטר. באמצעות כף גדולה מחוררת, לשים שכבה של פירות (כ 3 כפות) על הלחם. לאחר מכן להניח פרוסת לחם במרכז מעל פרי זמירה כדי להתאים ולמלא את כל פערים עם קישוטים של לחם כך הפרי מכוסה. המשך שכבות עם יותר פירות, יותר לחם, ואז שכבה סופית של פירות אז זה מגיע בתוך שערות לרוחב החלק העליון של האגן. כפית על כמה כפות של מיץ לא יותר מדי או שזה יהיה לטפטף החוצה כאשר משוקלל למטה. (אתה צריך על 4 כפות של פירות ומיץ עזבו להכנת רוטב.) לכסות את הפרי עם שכבה סופית של לחם, לחץ למטה כדי קומפקטי הכל, ואז לכסות עם הסרט נצמד.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
להניח צלחת על גבי ומשקל למטה עם פחיות כבדות או משקולות. עמדי את הכיור על צלחת למקרה שמיצים יישפכו החוצה, ואז תעזבי במקרר למשך לילה, או לפחות חמש שעות. לחץ על שאריות פירות ומיץ דרך מסננת מתכת לעשות רוטב, לשמור מקורר. (אתה יכול להקפיא את הפודינג והרוטב בשלב זה עד חודש.)
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
כדי להתברר, ללכת מסביב לקצה הפודינג עם סכין עגול להב לשחרר אותו, ואז להפוך אותו על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
חותכים לפרוסות עם סכין משונן ומגישים עם טפטוף של רוטב פירות ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.