זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 63%. מתכונים דומים: פודינג זנגביל עם תפוחים מסוכרים, ריקוטן ופודינג פירות מסוכרים, ו פודינג אורז עם תפוחי גלאן קרמל.
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים בסיר גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני ומבשל עד תפוחים רכים ושקופים ומעילים סיידר תפוחים עבה, ערבוב מדי פעם, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מעבירים לקערה ומגניבים. האם קדימה יכול להתבצע 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
חותכים מספיק זנגביל לקוביות 1/2 אינץ 'למדוד 5 1/3 כוסות (להזמין כל ג' ינג ' ר הנותרים לשימוש אחר). מחלקים קוביות זנגביל בין שמונה כוסות פודינג 3/4 כוס או ramekins.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
יוצקים פודינג על לחם זנגביל בכל כוס, חלוקת שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
בואו לעמוד 15 דקות כדי לאפשר זנגביל לספוג כמה פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
מניחים כוסות במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
9
יוצקים מספיק מים חמים למחבת לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של כוסות. מכסים את המחבת בנייר כסף.