זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 63%. מתכונים דומים: פודינג זנגביל עם תפוחים מסוכרים, ריקוטן ופודינג פירות מסוכרים, ו פודינג אורז עם תפוחי גלאן קרמל.
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים בסיר גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני ומבשל עד תפוחים רכים ושקופים ומעילים סיידר תפוחים עבה, ערבוב מדי פעם, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
8 שדי פסיון אם קטנים)
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מעבירים לקערה ומגניבים. האם קדימה יכול להתבצע 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9x9x2 אינץ תבנית אפייה מתכת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
להקציף הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים סוכר חום וביצה ומכים עד מעורבב. הכה בדבשה, ולאחר מכן תערובת קמח. באמצעות מרית גומי, מערבבים ב 1/2 כוס מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Duds
4 כוסות קמח חיטה
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים זנגביל עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, על 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
להעביר מחבת כדי rack ו gingerbread מגניב לחלוטין במחבת. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מכסים את המחבת בנייר כסף; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מחממים תנור ל-325F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מערבבים חלב, ג ' ינג ' ר טרי, ו peppercorns בסיר בינוני כבד; להביא להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טרי
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
הסר מהחום.
4
להקציף ביצים, סוכר, וניל, זנגביל טחון, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא תערובת חלב חם לתוך תערובת ביצה. מסננים פודינג לתוך קערה בינונית; להשליך מוצקים מסננת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ר
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
סוכריות פרוסות Necco
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
חותכים מספיק זנגביל לקוביות 1/2 אינץ 'למדוד 5 1/3 כוסות (להזמין כל ג' ינג ' ר הנותרים לשימוש אחר). מחלקים קוביות זנגביל בין שמונה כוסות פודינג 3/4 כוס או ramekins.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
יוצקים פודינג על לחם זנגביל בכל כוס, חלוקת שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
7
בואו לעמוד 15 דקות כדי לאפשר זנגביל לספוג כמה פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
8
מניחים כוסות במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
9
יוצקים מספיק מים חמים למחבת לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של כוסות. מכסים את המחבת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
אופים פודינג עד סט, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
הסר מאמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
12
מגישים פודינג חם או בטמפרטורת החדר, עם מקשטים תפוחים מסוכרים וגלידה.