קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג חמאת בוטנים וג'לי לחם

פודינג חמאת בוטנים וג'לי לחם
פודינג חמאת בוטנים חמה וג'לי הוא קינוח שמגיש 6. מתבוננים בדמות שלך? המתכון הצמחוני לקטו אובו זה מכיל 898 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -44 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש סוכר, ביצים, ריבת ענבים וחלב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . עם ציון של 75% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פודינג חמאת בוטנים וג'לי , פודינג חמאת בוטנים וג'לי צ'יה , ופודינג ג'לי צ'יה חמאת בוטנים .

הוראות

1
מחממים תנור ל-325 מעלות F. משמנים תבנית אפייה בגודל 11 על 7 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
לחם חלה בן יום בקוביותלחם חלה בן יום בקוביות
3/4 כוס ג'לי ענבים מומס לציפוי3/4 כוס ג'לי ענבים מומס לציפוי
2
שים את קוביות הלחם על תבנית עוגייה גדולה ואפו אותו עד לקלוי קל, בערך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי ענבים, מומס, לציפויג'לי ענבים, מומס, לציפוי
1 כוס בוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקים1 כוס בוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
בוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקיםבוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מוציאים את הלחם מהתנור ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בקערה גדולה, טורפים יחד 3 כוסות החלב ו-4 הביצים עד שהם נטמעים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הלחם הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
6
בסיר בגודל בינוני, על אש בינונית, מחממים את 1 כוס החלב, הסוכר, הווניל וחמאת הבוטנים הנותרת עד שחמאת הבוטנים נמסה והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
מאחדים את תערובת חמאת הבוטנים עם תערובת הלחם ומערבבים היטב עד לפיזור אחיד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
8
מכניסים את פודינג הלחם לתוך תבנית האפייה ומפזרים 3/4 כוס מהבוטנים המרוסקים.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבןשום מולבן
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
תן לשבת במשך שעה.
10
מכניסים לתנור ואופים עד יבש וקלוי, כ-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מוציאים את הפודינג מהתנור ומצננים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מברישים בריבת הענבים ומקשטים בפזרת הבוטנים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
ריבת ענביםריבת ענבים
שום מולבןשום מולבן
13
חותכים לריבועים ומסדרים על צלחות קינוח קטנות.