פודינג חמאת בוטנים חמה וג'לי הוא קינוח שמגיש 6. מתבוננים בדמות שלך? המתכון הצמחוני לקטו אובו זה מכיל 898 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -44 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש סוכר, ביצים, ריבת ענבים וחלב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . עם ציון של 75% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פודינג חמאת בוטנים וג'לי , פודינג חמאת בוטנים וג'לי צ'יה , ופודינג ג'לי צ'יה חמאת בוטנים .
הוראות
1
מחממים תנור ל-325 מעלות F. משמנים תבנית אפייה בגודל 11 על 7 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
לחם חלה בן יום בקוביות
3/4 כוס ג'לי ענבים מומס לציפוי
2
שים את קוביות הלחם על תבנית עוגייה גדולה ואפו אותו עד לקלוי קל, בערך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי ענבים, מומס, לציפוי
1 כוס בוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
בוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מוציאים את הלחם מהתנור ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בקערה גדולה, טורפים יחד 3 כוסות החלב ו-4 הביצים עד שהם נטמעים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות