קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג חמאת בוטנים וג'לי לחם

פודינג חמאת בוטנים וג'לי לחם
פודינג חמאת בוטנים חמה וג'לי הוא קינוח שמגיש 6. מתבוננים בדמות שלך? המתכון הצמחוני לקטו אובו זה מכיל 898 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -44 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש סוכר, ביצים, ריבת ענבים וחלב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . עם ציון של 75% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פודינג חמאת בוטנים וג'לי , פודינג חמאת בוטנים וג'לי צ'יה , ופודינג ג'לי צ'יה חמאת בוטנים .

הוראות

1
מחממים תנור ל-325 מעלות F. משמנים תבנית אפייה בגודל 11 על 7 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
לחם חלה בן יום בקוביותלחם חלה בן יום בקוביות
3/4 כוס ג'לי ענבים מומס לציפוי3/4 כוס ג'לי ענבים מומס לציפוי
2
שים את קוביות הלחם על תבנית עוגייה גדולה ואפו אותו עד לקלוי קל, בערך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי ענבים, מומס, לציפויג'לי ענבים, מומס, לציפוי
1 כוס בוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקים1 כוס בוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
בוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקיםבוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מוציאים את הלחם מהתנור ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בקערה גדולה, טורפים יחד 3 כוסות החלב ו-4 הביצים עד שהם נטמעים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הלחם הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
6
בסיר בגודל בינוני, על אש בינונית, מחממים את 1 כוס החלב, הסוכר, הווניל וחמאת הבוטנים הנותרת עד שחמאת הבוטנים נמסה והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מאחדים את תערובת חמאת הבוטנים עם תערובת הלחם ומערבבים היטב עד לפיזור אחיד.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
8
מכניסים את פודינג הלחם לתוך תבנית האפייה ומפזרים 3/4 כוס מהבוטנים המרוסקים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
תן לשבת במשך שעה.
10
מכניסים לתנור ואופים עד יבש וקלוי, כ-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מוציאים את הפודינג מהתנור ומצננים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מברישים בריבת הענבים ומקשטים בפזרת הבוטנים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
ריבת ענביםריבת ענבים
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
13
חותכים לריבועים ומסדרים על צלחות קינוח קטנות.