קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג חמאת בוטנים וג'לי לחם

פודינג חמאת בוטנים וג'לי לחם
פודינג חמאת בוטנים חמה וג'לי הוא קינוח שמגיש 6. מתבוננים בדמות שלך? המתכון הצמחוני לקטו אובו זה מכיל 898 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -44 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש סוכר, ביצים, ריבת ענבים וחלב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . עם ציון של 75% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פודינג חמאת בוטנים וג'לי , פודינג חמאת בוטנים וג'לי צ'יה , ופודינג ג'לי צ'יה חמאת בוטנים .

הוראות

1
מחממים תנור ל-325 מעלות F. משמנים תבנית אפייה בגודל 11 על 7 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
לחם חלה בן יום בקוביותלחם חלה בן יום בקוביות
3/4 כוס ג'לי ענבים מומס לציפוי3/4 כוס ג'לי ענבים מומס לציפוי
2
שים את קוביות הלחם על תבנית עוגייה גדולה ואפו אותו עד לקלוי קל, בערך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי ענבים, מומס, לציפויג'לי ענבים, מומס, לציפוי
1 כוס בוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקים1 כוס בוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
בוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקיםבוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מוציאים את הלחם מהתנור ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בקערה גדולה, טורפים יחד 3 כוסות החלב ו-4 הביצים עד שהם נטמעים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את הלחם הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
6
בסיר בגודל בינוני, על אש בינונית, מחממים את 1 כוס החלב, הסוכר, הווניל וחמאת הבוטנים הנותרת עד שחמאת הבוטנים נמסה והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מאחדים את תערובת חמאת הבוטנים עם תערובת הלחם ומערבבים היטב עד לפיזור אחיד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
8
מכניסים את פודינג הלחם לתוך תבנית האפייה ומפזרים 3/4 כוס מהבוטנים המרוסקים.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבןשום מולבן
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
9
תן לשבת במשך שעה.
10
מכניסים לתנור ואופים עד יבש וקלוי, כ-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מוציאים את הפודינג מהתנור ומצננים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מברישים בריבת הענבים ומקשטים בפזרת הבוטנים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
ריבת ענביםריבת ענבים
שום מולבןשום מולבן
13
חותכים לריבועים ומסדרים על צלחות קינוח קטנות.