פודינג טופי דביק יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 2262 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 110 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, ברנדי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ממש חטא! פודינג טופי דביק עם רוטב פקאן טופי, פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פורט, ו פודינג טופי דביק (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור העוגה: מחממים התנור ל 350degreesF. וחמאה צלחת אפייה 9 x 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בסיר קטן, לשלב את התאריכים, רום, ו 3/4 כוס מים. מביאים את הנוזל לרתיחה, להפחית לרתיחה (BTB, RTS ), ומבשלים 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תאריכים
1 כפית מלח היקורי מעושן
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את הוניל, ולתת לנוזל להתקרר. מחית את התערובת במעבד מזון עד חלקה, ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מנפים את הקמח, קינמון, מלח ואבקת אפייה לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מערבבים את הסוכר החום והחמאה בקערת ערבוב גדולה ופעימה עד הומוגנית. הכה בביצים אחד בכל פעם. מערבבים בעדינות את תערובת הקמח לתוך החמאה-סוכר בשלישים. מערבבים את מחית התאריך השמור.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
תאריכים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
6
מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה ואופים במשך 35 דקות או עד שנקבע באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
בואו מגניב במשך כ -10 דקות.
1
בעוד הפודינג הוא אפייה, לשלב את החמאה, סוכר חום, ברנדי, ו 1/2 כוס מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה ולצמצם לרתיחה (BTB, RTS), לטאטא לעתים קרובות. מבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת מתעבה לעקביות רוטב, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
2 קורטים ציפורן טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
באמצעות שיפוד או מקל אכילה, לתקוע חורים בפודינג כל סנטימטר בערך.
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2
יוצקים חצי רוטב טופי על העוגה ולתת לו לספוג לפחות 20 דקות.