פודינג לחם III
פודינג לחם III הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 6 מנות. תמורת 88 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 454 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-161 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם חמאה, תמצית וניל, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פודינג לחם טירמיסו , פודינג לחם בננה פוסטר ופודינג לחם אוכמניות .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מחמאה קלות תבנית אפייה אחת של 2 ליטר.
שלבו קוביות לחם, חמאה, קינמון וצימוקים; מערבבים היטב ומניחים בתבנית אפייה.
מקציפים יחד את הביצים, הסוכר, הווניל והמלח.
מוסיפים חלב, מערבבים היטב ויוצקים על קוביות לחם.
מפזרים אגוז מוסקט ואופים 25 דקות.