קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם III

פודינג לחם III
פודינג לחם III הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 6 מנות. תמורת 88 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 454 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-161 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם חמאה, תמצית וניל, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פודינג לחם טירמיסו , פודינג לחם בננה פוסטר ופודינג לחם אוכמניות .

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מחמאה קלות תבנית אפייה אחת של 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ'יפס חצי מתוק, לא חובהשוקולד צ'יפס חצי מתוק, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דגיםסוכריות דגים
1 קילו שרימפס, קלופים ומוקפצים1 קילו שרימפס, קלופים ומוקפצים
2
שלבו קוביות לחם, חמאה, קינמון וצימוקים; מערבבים היטב ומניחים בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שוקולד צ'יפס חצי מתוק, לא חובהשוקולד צ'יפס חצי מתוק, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דגיםסוכריות דגים
3
מקציפים יחד את הביצים, הסוכר, הווניל והמלח.
מרכיבים שתצטרך
בֹּטֶןבֹּטֶן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
2 צרורות פטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוס2 צרורות פטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוס
4
מוסיפים חלב, מערבבים היטב ויוצקים על קוביות לחם.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
5
מפזרים אגוז מוסקט ואופים 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שרימפס, קלופים ומוקפצים1 קילו שרימפס, קלופים ומוקפצים