פודינג לחם Panettone עם רוטב כתום מתובל
פודינג לחם Panettone עם רוטב כתום מתובל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 650 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, קרם כבד, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פודינג לחם Panettone עם רוטב Amaretto, פודינג לחם Panettone, ו פודינג לחם Panettone.
הוראות
מסדרים את קוביות לחם panettone כדי להתאים קומפקטי לתוך תבשיל חמאה 2 ליטר. אין לדחוס בחוזקה מדי; להפריש כל קוביות לחם שאריות.
לטאטא יחד 3 ביצים וסוכר 1/2 כוס עד הסוכר הוא מומס והתערובת הופך צהוב בהיר בצבע.
יוצקים את השמנת, וניל, ו 1 כף ליקר כתום; להקציף לשלב. מערבבים 1 קמצוץ מלח, 1/8 כפית אגוז מוסקט, גרידת לימון, וגרידת תפוזים.
יוצקים את התערובת על קוביות panettone בתבשיל. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר את הלחם מהמקרר, לחשוף, ולנקד את החלק העליון של פודינג הלחם עם 2 1/2 כפות חמאה, ומפזרים 2 כפות של סוכר לבן.
הגדר תבשיל לתוך מחבת רדודה כי הוא 2 עד 3 אינץ ' גדול יותר מאשר צלחת התבשיל. הגדר מחבתות אלה על המדף המרכזי של התנור שחומם מראש.
יוצקים מים חמים לתוך המחבת החיצונית, עד שהוא מגיע לעומק של 1 אינץ ' סביב צלחת התבשיל, יצירת אמבט מים.
אופים את הפודינג באמבט המים עד שהוא מוגדר במלואו וסכין מוכנס למרכז הפודינג יוצא נקי, 1 עד 1 1/4 שעות. אמבט המים יעזור לפודינג לבשל באופן שווה ולשמור על מרקם קל. בזהירות להסיר את הפודינג מהאמבט מים מגניב לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
ממש לפני ההגשה, להפוך את הרוטב על ידי נמס 1/2 כוס חמאה בסיר על אש נמוכה. מערבבים 1 כוס סוכר, 1/4 כוס ליקר תפוזים, 3 כפות מים, 1/8 כפית אגוז מוסקט, ו 1/8 כפית מלח. מערבבים וחום על חום בינוני עד הסוכר הוא מומס לחלוטין ואת הנוזל מחומם דרך.
בקערת ערבוב קטנה, לטאטא 1 ביצה עד מכות היטב. תוך לטאטא את הביצה, לאט לשפוך 2 כפות של תערובת חמה לתוך הקערה עם הביצה. לאחר מכן, תוך הקצפת תערובת במרץ, לאט לשפוך את תערובת ביצה מחוממת בחזרה לתוך הרוטב.
מניחים את הסיר בחזרה על אש נמוכה, בעדינות ערבוב הרוטב להעלות את הטמפרטורה לאט בינוני. המשך לערבב עד שהרוטב כמעט מגיע לרתיחה, הפחתת החום לפי הצורך אם התערובת מאיימת לרתיחה. המשך ערבוב עד הרוטב מתעבה, 1 עד 2 דקות. כף מעל פודינג הלחם ומגישים מיד.