קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

פודינג לחם Panettone עם רוטב כתום מתובל

פודינג לחם Panettone עם רוטב כתום מתובל
פודינג לחם Panettone עם רוטב כתום מתובל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 650 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, קרם כבד, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פודינג לחם Panettone עם רוטב Amaretto, פודינג לחם Panettone, ו פודינג לחם Panettone.

הוראות

1
מסדרים את קוביות לחם panettone כדי להתאים קומפקטי לתוך תבשיל חמאה 2 ליטר. אין לדחוס בחוזקה מדי; להפריש כל קוביות לחם שאריות.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
PanettonePanettone
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
2
לטאטא יחד 3 ביצים וסוכר 1/2 כוס עד הסוכר הוא מומס והתערובת הופך צהוב בהיר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
יוצקים את השמנת, וניל, ו 1 כף ליקר כתום; להקציף לשלב. מערבבים 1 קמצוץ מלח, 1/8 כפית אגוז מוסקט, גרידת לימון, וגרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
גרידה כתומהגרידה כתומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים את התערובת על קוביות panettone בתבשיל. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
PanettonePanettone
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר את הלחם מהמקרר, לחשוף, ולנקד את החלק העליון של פודינג הלחם עם 2 1/2 כפות חמאה, ומפזרים 2 כפות של סוכר לבן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
7
הגדר תבשיל לתוך מחבת רדודה כי הוא 2 עד 3 אינץ ' גדול יותר מאשר צלחת התבשיל. הגדר מחבתות אלה על המדף המרכזי של התנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
יוצקים מים חמים לתוך המחבת החיצונית, עד שהוא מגיע לעומק של 1 אינץ ' סביב צלחת התבשיל, יצירת אמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים את הפודינג באמבט המים עד שהוא מוגדר במלואו וסכין מוכנס למרכז הפודינג יוצא נקי, 1 עד 1 1/4 שעות. אמבט המים יעזור לפודינג לבשל באופן שווה ולשמור על מרקם קל. בזהירות להסיר את הפודינג מהאמבט מים מגניב לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
ממש לפני ההגשה, להפוך את הרוטב על ידי נמס 1/2 כוס חמאה בסיר על אש נמוכה. מערבבים 1 כוס סוכר, 1/4 כוס ליקר תפוזים, 3 כפות מים, 1/8 כפית אגוז מוסקט, ו 1/8 כפית מלח. מערבבים וחום על חום בינוני עד הסוכר הוא מומס לחלוטין ואת הנוזל מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
הסר מהחום.
12
בקערת ערבוב קטנה, לטאטא 1 ביצה עד מכות היטב. תוך לטאטא את הביצה, לאט לשפוך 2 כפות של תערובת חמה לתוך הקערה עם הביצה. לאחר מכן, תוך הקצפת תערובת במרץ, לאט לשפוך את תערובת ביצה מחוממת בחזרה לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
מניחים את הסיר בחזרה על אש נמוכה, בעדינות ערבוב הרוטב להעלות את הטמפרטורה לאט בינוני. המשך לערבב עד שהרוטב כמעט מגיע לרתיחה, הפחתת החום לפי הצורך אם התערובת מאיימת לרתיחה. המשך ערבוב עד הרוטב מתעבה, 1 עד 2 דקות. כף מעל פודינג הלחם ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף