פודינג לחם (PUDIN DE PAN)
פודינג לחם (PUDIN DE PAN) עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 150 אוהדים. לך לחנות ותביא קינמון, תמצית ונילן, לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פודינג דיפלומטי קובני-Pudín Diplomático, פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ו Pudín מרי (עוגת תפוז פשוטה) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הלחם בתבנית אפייה גדולה ואופים בתנור 400° F כ 5 minutes.In קערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את החלב, חלב מרוכז, וניל, קינמון, ואת הביצים מוכות ומערבבים היטב.
מוסיפים קוביות לחם לתערובת חלב.
תן לזה לעמוד עבור appromaximately 20 דקות או עד הלחם סופג את רוב התערובת.
יוצקים את תערובת לחם פודינג לתבנית אפייה.
אופים שנחשפו בתנור 350° f במשך 1 שעה או עד שסכין מוכנס למרכז יוצא נקי.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין, ואז לקרר לפחות 2 שעות או לילה.